-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elonas Muskas pripažino, kad kai kurios jo žinutės tinkle „Twitter“ buvo kvailos

Pastarosios kelios savaitės Elonui Muskui buvo įtemptos: daug streso dėl uždarytų elektromobilių gamyklų, sūnaus gimimas, rūpestis dėl šį trečiadienį įvyksiančios istorinės misijos, kai po 11 metų pertraukos „SpaceX“ iš JAV teritorijos į Tarptautinę kosminę stotį nuskraidins du astronautus, ir t.t. Per šį laiką iš Elono išgirdome ne vieną sparnuotą frazę ir naujausiame interviu „Bloomberg“ jis pripažino, kad kartais reikėjo patylėti.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Nėra taip, kad didžiuočiausi visais savo įrašais Twitter’yje“. Kai kurie jų yra ekstremaliai kvaili. Tačiau gerieji [įrašai] nusveria bloguosius, – teigia Elonas.

Daugiausiai dėmesio dėl savo įrašų Elonas susilaukė po to, kai pradėjo gana aršiai reikšti savo nepasitenkinimą dėl JAV uždarytų elektromobilių gamyklų.

Jis buvo labai nepatenkintas, kad koronaviruso pandemija sukaustė šalį ir ragino kuo greičiau atverti gamyklas.

Jis netgi valstijų liepimą žmonėms likti namuose ir iš jų niekur neiti prilygino „fašizmui“, o investuotojams pristatydamas I-ojo ketvirčio finansinius rezultatus rėžė tiesiai šviesiai: „What The F..k?“.

VIDEO: Elon's full statement about the Covid shutdown on the Tesla Q1 earnings call.

Dabar Elonas pripažįsta, kad dalis visų jo pareiškimų per pastarąsias savaites buvo neteisingi ir tiesiog kvaili.

Tai kodėl Elonas juos paviešino? Tiesiog jis labai mėgsta su žmonėmis palaikyti tiesioginį kontaktą ir jis gana dažnai „Twitter’yje“ sureaguoja į užduodamus klausimus ir net paskelbia apie kažkokias „SpaceX“ ar „Tesla“ naujienas.

Tai tapo tiesioginio bendravimo su gerbėjais platforma ir kartais paviešini tai, dėl ko paskui gailiesi. Kaip, tikriausiai, ir dažnas mūsų.

„Sunku visus padaryti laimingais ir ypač Twitter’yje“, – teigia Elonas. „Jūs galite sakyti neužginčijamus dalykus ir tada būsite nuobodus ir niekam tai nerūpės. Kai kuriuos pasakytus dalykus dabar aš norėčiau atsiimti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius