Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Foursquare“ ketina panaikinti „check-in“ funkciją

Jei kada nors naudojote programą „Foursquare“, greičiausiai žinote prisiregistravimo (check-in) funkciją , kuri leidžia viešai pranešti apie savo buvimo vietą. Pripratę prie „Foursquare“ greičiausiai sunkiai įsivaizduoja programėlę be šio mygtuko, tačiau panašu, kad jiems teks prie to priprasti. Programėlės kūrėjai ketina panaikinti šią galimybę, kartu su kai kuriomis kitomis funkcijomis, praneša phonearena.com.
„Foursquare“
„Foursquare“

Tiesa, „Foursquare“ kūrėjai jie ketina sukurti naują programėlę, pavadintą „Swarm“, kuri leis prisiregistruoti ir bus panaši į „Facebook Nearby Friends“ funkciją.

„Swarm“ turės didelę dalį „Foursquare“ socialinių bruožų, kaip galimybė prisiregistruoti tam tikroje vietoje, susisiekti su draugais ir sužinoti, ar dalis jų šiuo metu yra šalia. Viena iš „Swarm“ naujovių, lyginant su „Foursquare“, bus ta, kad programėlė neatskleis tikslios vartotojų buvimo vietos, o parodys tik apytikslę.

Apie drastiškus pakeitimus pranešė „Foursquare“ vadovas Dennisas Crowley, kuris aiškino, kad vartotojai programėlę daugiausiai naudoja tam, kad sužinotų, ką daro jų draugai arba kad rastų naujų įdomių vietų. Tačiau abu šiuos dalykus daro vos 5 proc. vartotojų.

Dėl to didelė dalis vartotojų per daug neįsitraukdavo į „Foursquare“ naudojimą. Tai pagrindinė priežastis, dėl kurios nuspręsta imtis pokyčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius