Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Foxconn“ atstovas išplepėjo, kada pasirodys „iPhone 5“

Įprastą visuotinį paslapties šydą, po kuriuo paprastai „Apple“ slepia savo naujus produktus, šiek tiek praskleidė „Foxconn“ kompanijos atstovas, verbavęs naujus darbuotojus gamyklai.
„Apple“
„Apple“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interviu televizijos programai „World Business Satellite“ „Foxconn“ atstovas pranešė apie papildomai priimamus 18 tūkst. darbuotojų, kuriems teks surinkinėti naujos kartos išmanųjį telefoną „iPhone“, kartu pridėdamas, jog jo realizacija prasidės birželio mėnesį.

Žinoma, personalo atrankai vadovaujantis žmogus nėra vienas iš „Foxconn“ vadovų, todėl galbūt dar nereikėtų kalendoriuje pasižymėti birželio mėnesio. Vis tik kai kurios „Foxconn“ atstovo pasakojimo detalės sutampa su anksčiau pasirodžiusia informacija kinų spaudoje, taip pat ir laikraštyje „China Times“, kuris prieš savaitę rašė apie ketinimus samdyti 20 tūkst. naujų darbuotojų, kurie imsis „iPhone 5“ surinkimo darbų.

Gali būti, kad birželio mėnesį prasidės ne naujojo „iPhone“ realizacija, o tik gamyba, o prekyboje „Apple“ išmanusis telefonas pasirodys dar po kelių savaičių nuo šio proceso pradžios. Bet kokiu atveju, „Foxconn“ atstovo interviu suteikia viltį, jog „Apple“ nelauks rudens ir „iPhone 5“ pristatys daug anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius