-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausios mobiliosios programėlės mėgstantiems keliauti

Kelionių industrija yra viena iš tų, kurią visiškai pakeitė išmaniųjų telefonų evoliucija, taigi keliaujantieji turi ir tikrai didelį mobiliųjų aplikacijų pasirinkimą. Programėlės gali padėti rezervuoti pigius bilietus, viešbučius, susidėti daiktus ir susidėlioti kelionės maršrutą.
iPhone 6
Išmanusis telefonas „iPhone 6“ / Irmanto Gelūno nuotr.

Pateikiame geriausias kelionių aplikacijas ir trumpus jų aprašymus iš Thenextweb.com žurnalistės Amandos Connolly sudaryto sąrašo, kuriame rasite ir vieną lietuvių kurtą programėlę.

„Skyscanner“

„Skyscanner“ taip pat leidžia prisegti savo paiešką į telefono pradžios ekraną ir tokiu būdu matyti skrydžių kainų pokyčius.

„Skyscanner“ yra populiari internetinė bilietų rezervavimo sistema, o jos mobilioji aplikacija ne ką mažiau vertingesnė. Programėlė leidžia sau į el. paštą atsisiųsti ir skrydžių paieškas – to įprastinėje versijoje padaryti negalima.

„Skyscanner“ taip pat leidžia prisegti savo paiešką į telefono pradžios ekraną ir tokiu būdu matyti skrydžių kainų pokyčius.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Kayak“

„Kayak“ yra viena geriausių aplikacijų norintiems pasirinkti tarpmiestinius skrydžius. Aplikacija taip pat gali būti panaudota viešbučių paieškai, automobilių nuomai, maršruto planavimui ar skrydžio detalių sekimui.

Tai viena paprasčiausių ir funkcionaliausių skrydžių paieškos ir planavimo platformų.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Hopper“

„Hopper“ gali jums atsiųsti priminimą apie atpigusias arba padidėjusias pasirinktų skrydžių kainas.

Jei vis dar esate kelionės planavimo stadijoje, „Hopper“ gali padėti nuspėti, kada jūsų norimi skrydžiai bus pigiausi. Ne visuomet praktiška laukti, tačiau jei jūsų skrydžių datos lanksčios, aplikacija gali būti labai pravarti.

Pasirinkus datas „Hopper“ gali jums atsiųsti priminimą apie atpigusias arba padidėjusias pasirinktų skrydžių kainas ir patarimus, kada geriausia juos rezervuoti.

„iOS“ (nemokama)

„HotelTonight“

„HotelTonight“ yra tiesiog būtina mėgstantiems keliauti paskutinę minutę arba tiems, kas mėgsta pamiršti apie keliones. Programėlė siūlo nakvynės galimybes su nuolaida visame pasaulyje paskutinę minutę arba septynioms dienoms į priekį.

Norintiems specialių vakaro ar savaitgalio pasiūlymų, patartina pasinaudoti „Escape“ funkcija.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Airbnb“

Ši aplikacija yra alternatyva kompiuterinei programos versijai, kuri leidžia sutaupyti nakvynės vietą nuomojantis nei iš viešbučių, o iš miesto gyventojų.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„TripIt“

„TripIt“ yra organizuotumą mėgstančio žmogaus svajonė. Ji į vieną sudeda visus jūsų skrydžių, transporto, viešbučių el. paštu gautus patvirtinimus ir prideda atitinkamus žemėlapius, kad būtų lengviau naviguoti.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Packing Pro“

„Packing Pro“ padės padaryti taip, kad su savimi į kelionę pasiimtumėte viską, ko reikia, o kartu kad daiktų nebūtų per daug.

Susidėti daiktus kelionei, net jei ji trunka vos dieną ar kelias, gali būti didelis galvos skausmas. „Packing Pro“ padės padaryti taip, kad su savimi į kelionę pasiimtumėte viską, ko reikia, o kartu kad daiktų nebūtų per daug.

Kai įvedate savo kelionės tikslą ir vietą, aplikacija pateikia sąrašą sugrupuotų daiktų, kurius turėtumėte pasiimti su savimi.

„iOS“ (3,32 dolerio)

„Wi-Fi Finder“

Nedidelės tarptinklinių mokesčių kainos svarbios mums visiems, o tose vietose, kur pigiau internetu naudotis negalima, jums padės „Wi-Fi Finder“.

Aplikacijoje sužymėta yra daugiau nei 500 tūkst. mokamų ir nemokamų belaidžio ryšio prieigos taškų iš daugiau nei 140 valstybių. „Wi-Fi Finder“ turi ir be interneto veikiantį režimą, kuris leidžia atsisiųsti žemėlapius, kad nepasimestumėte, kai interneto ryšio nebus.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Uber“/„Hailo“/„Lyft“

Priklausomai nuo jūsų kelionės tikslo, bent viena iš šių aplikacijų greičiausiai pasirodys vertinga. Labiausiai žinoma „Uber“, kuri padės išsikviesti taksi užsienyje pigiau ir greičiau.

„Hailo“ yra kiek mažiau žinoma ir ji veikia tokiu pat principu tokiuose miestuose kaip Londonas, Mančesteris, Liverpulis, Lydsas, visa Airija, Barselona, Madridas, Singapūras, Tokijas ir Osaka.

„Lyft“ yra naujausia iš trijų ir kol kas yra prieinama tik JAV.

„Uber“: „Android“, „iOS“ (nemokama); „Hailo“: „Android“, „iOS“ (nemokama); „Lyft“ : „Android“, „iOS“ (nemokama)

„Swarm“

„Swarm“ leidžia lengvai prisiregistruoti ir pamatyti, kas iš esančių šalia norės su jumis susitikti.

„Foursquare“ aplikacija „Swarm“ gali būti pravarti, jei keliaujate ten, kur jau turite pažįstamų.

„Swarm“ leidžia lengvai prisiregistruoti ir pamatyti, kas iš esančių šalia norės su jumis susitikti.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Foursquare“

„Foursquare“ yra dovana smalsiems keliautojams. Kai atidarote programėlę, rodomi šalia jūsų esantys barai, restoranai, parduotuvės ar net bažnyčios.

Aplikacija leis gauti patarimus apie lankytinas vietas iš žmonių, kurie jose jau pabuvojo.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Foodspotting“

„Foodspotting“ suteikia daugiau informacijos apie restoraną nei kiti internete randami šaltiniai. Programėlė sutelkia dėmesį į specifinius patiekalus, tai labai naudinga žmonėms, turintiems alergijų nuo maisto ar tiesiog labai išrankiems. Visa pateikta informacija yra iš vietinių šaltinių, taigi galite būti tikri, kad ji patikima.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„YPlan“

Jeigu mėgstate eiti į naktinius klubus ir įvairius keistus renginius ar festivalius, „Yplan“ gali tapti jūsų bilietu. Aplikaciją sukūrė Londone gyvenantys lietuviai Viktoras Jucikas ir Rytis Vitkauskas.

„YPlan“ veikia Londone, Niujorke ir San Fransiske ir leidžia gauti paskutinės minutės bilietus į renginius, dažnai už žemesnę kainą.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

„Trip Advisor“

„Trip Advisor“, be galybės minios patvirtintų apžvalgų ir įvertinimų, turi ir sumanią funkciją, kuri ir neprisijungus prie interneto leidžia matyti lankytojų vietos įvertinimus ir patarimus. Remiantis jais „Trip Advisor“ leis susidaryti savo norimą kelionės maršrutą.

„Android“, „iOS“ (nemokama)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius