Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Google“ išleido pirmąjį išmaniojo telefono „Pixel 6“ reklaminį filmuką: ko tikėtis?

„Google“ išleido naują būsimo „Pixel 6“ reklaminį filmuką, kuriame yra keletas išmaniojo telefono naudojimo realiame pasaulyje kadrų. Filmuota medžiaga pasirodė praėjus kiek daugiau nei mėnesiui po to, kai „Google“ paskelbė pirmąsias oficialias būsimo įrenginio nuotraukas. Ko galime tikėtis iš šio išmaniojo telefono?
Google Pixel 6
Google Pixel 6 / Google

Didelių pokyčių pradžia

Gali būti, kad „Google Pixel 6“ pasirodymas bus tik savaičių klausimas – nors kol kas ir žinome tik tiek, kad telefonas turi pasirodyti šių metų rudenį. Nepaisant to, kad konkuruojančios bendrovės šiuo laikotarpiu taip pat pristato telefonus, „Pixel 6“ turbūt yra tas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, nes jis žymi didelius pokyčius „Google“ telefonų dizaine.

„Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“ – taip, laukiame dviejų versijų – žada pakeisti viską, ką žinome apie „Google“ telefonus. Svarbiausia funkcija – patvirtinta oficialiame „Google“ reklaminiame pranešime – yra nauja sistema luste, vadinama „Tensor“, kuri turi suteikti „Pixel 6“ serijai daugybę iki šiol nematytų dirbtinio intelekto galių.

Visgi, galime bandyti atspėti datą: „Google“ instagramo puslapyje pateiktuose paveikslėliuose matomas telefono laikrodžio valdiklis, kuriame užrašyta „Antradienis 19“. Taip, spalio 19-oji yra antradienis. Tai būtų šiek tiek vėliau nei pernai, kai „Google“ paskelbė apie „Pixel 5“ (rugsėjo 30 d.).

Žinoma ir tai, kad „Pixel 6 Pro“ turės 6,7 colio 120 Hz QHD+ lenktą ekraną ir tris galines kameras, įskaitant ultraplokščiąją ir 4 kartus optiškai priartinantį sulankstytą teleobjektyvą. Tuo tarpu įprastas „Pixel 6“ turės šiek tiek mažesnį 6,4 colio 90 Hz FHD+ plokščią ekraną ir neturės teleobjektyvo kameros.

VIDEO: Google Pixel 6

„Google“ teigia, kad „Pixel 6“ bus „aukščiausios kainos produktas“, todėl galima tikėtis, kad jis kainuos gerokai brangiau nei „Pixel 5“. Gali būti, kad „Pixel 6“ kaina gali prasidėti nuo 999 USD (850 eur).

„Pixel 6“ tensorinis procesorius

Pagrindinė „Google Pixel 6“ funkcija yra naujasis „Tensor SoC“, kuriame daug dėmesio skiriama dirbtiniam intelektui ir mašininiam mokymuisi. Pavyzdžiui, „Tensor Processing Unit“ gali paimti neryškų mažamečio vaiko atvaizdą ir padaryti vaiko veidą ryškesnį. TPU atpažintų, kad neryškus vaizdas yra veidas, ir tada atliktų reikiamus koregavimus.

Google/Google Pixel 6
Google/Google Pixel 6

Be to, „Pixel 6“ gali taikyti dirbtinį intelektą ir kompiuterinę fotografiją vaizdo įrašams. Pavyzdžiui, filmuojant saulėlydį, „Pixel 6“ gali automatiškai sureguliuoti baltos spalvos balansą ir padidinti dinaminį diapazoną.

Google/Google Pixel 6
Google/Google Pixel 6

Naudojant kalbos keitimą į tekstą, TPU gali leisti redaguoti žodžius klaviatūroje net jums kalbant, o kalbos keitimas į tekstą vyksta beveik akimirksniu. Tai tik keletas dalykų, kuriuos numatomai sugebės „Tensor“.

Naujieji „Google“ išmanieji telefonai taip pat turėtų tapti pirmaisiais, kurie bus išleisti su naująja „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius