-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grand Theft Auto V“ anonsinis vaizdo įrašas atskleidžia būsimo žaidimo detales

Kompanija „Rockstar Games“ paviešino anonsinį legendinio žaidimo „Grand Theft Auto V“ vaizdo įrašą, kuris leidžia numatyti, ko galima laukti naujoje versijoje.
Žaidimas „Grand Theft Auto V“
Žaidimas „Grand Theft Auto V“ / Kadras iš „YouTube“

Didelė dalis žaidimų mėgėjų puikiai žino „Grand Theft Auto“: lenktynių, vagysčių, susišaudymų, smurto ir erotikos mišinį, rašo Mashable.com.

Kaip ir ankstesnėse žaidimo dalyse, naujoje versijoje pagrindinis vaidmuo teks žaidėjui, kuris iš eilinio vagišiaus taps patyrusiu mafijos vadeiva.

Tiesa, pirmasis vaizdo įrašas yra panašesnis į ramią įžangą, o ne veiksmo kupino žaidimo anonsą, tad galima įtarti, kad ateityje kompanija paviešins daugiau šio žaidimo kadrų.

Peržiūrėjus jį galima spėti, kad veiksmas vyks JAV Kalifornijos valstijoje, žaidime gali būti daugiau vandens transporto priemonių (pvz., katerių), o taip pat sraigtasparnių ar naikintuvų. Žaidime gali būti imigrantų ir nelegalių darbuotojų, taip pat veikiausiai bus galima pirkti ir išlaikyti nekilnojamąjį turtą. Pagrindinis veikėjas turėtų būti pagyvenęs vyriškis, kuris vietoje to, kad išeitų į pensiją ir būtų „geru vyruku“, nusprendžia imtis nusikaltimų.

Tačiau tai tėra spėjimai. Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą ir patiems pagalvoti, kokios naujienos laukia „Grand Theft Auto V“:

VIDEO: Grand Theft Auto V Official Trailer

Žaidimas „Grand Theft Auto V“ prekyboje turėtų pasirodyti kitąmet, bus išleistos konsolėms „PlayStation 3“, „Xbox 360“ bei asmeniniams kompiuteriams pritaikytos versijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius