-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„HTC“ pristato naująjį sumanųjį telefoną „Hero“

Praėjusią savaitę kompanija „HTC“ pristatė trečiąjį sumanųjį telefoną „HTC Hero“ su įdiegta „Android“ operacinė sistema.
HTC Hero
„HTC Hero“. / Alvydo Opulskio/15min.lt montažas

Praėjusią savaitę kompanija „HTC“ pristatė trečiąjį sumanųjį telefoną „HTC Hero“ su įdiegta „Android“ operacine sistema.

Šiame telefone naudojama nauja „HTC Sense“ vartotojo sąsaja. Kitos naujojo telefono funkcijos apima sujungimą su „Facebook“ ir „Flickr“: vartotojo kontaktai susiejami su jų „Facebook“ ir „Flickr“ medžiaga. Vadinasi, vartotojas gali ne tik matyti savo kontaktus, bet ir jų „Facebook“ atnaujinimus bei naujausias „Flickr“ nuotraukas. Šiame telefone buvo pagerinta ir T9 kontaktų paieška bei interneto naršyklė: telefone palaikoma vaizdo padidinimo kontrolė, naujas žymelių valdymas ir „Adobe Flash“ pagrįstas viso ekrano vaizdas.

Naujajame „Hero“ telefone yra įmontuotas 3,2 colių 320x480 (Half-VGA) „touchscreen“ ekranas. Telefonas yra padengtas specialia danga, apsaugančia nuo pirštų antspaudų. Šis telefonas turi 5 megapikselių kamerą su autofokusu bei 3,5 mm ausinių jungtį. Šiame įrenginyje yra įmontuotas ir skaitmeninis kompasas, veikiantis su „Google Maps“ programa bei naujas paieškos mygtukas. Šis mygtukas pateikia naujos, galingos paieškos sistemos, kuri gali būti vykdoma ne tik telefono elektroniniuose laiškuose, kontaktuose ir kitoje įtrauktoje informacijoje, bet ir svetainėje „Twitter“ (spėjama, kad ir „Google“), rezultatus.

Tikimasi, kad sumanusis telefonas „Hero“ Europoje bus pradėtas pardavinėti jau liepos mėnesį, o Azijoje – vasaros pabaigoje. Kompanija „HTC“ pažadėjo, jog 2009 metų pabaigoje pasirodys šio telefono versija, skirta Šiaurės Amerikos rinkai. Baltoje telefono versijoje yra naudojamas ir teflonas: naudojant šią medžiagą dažai tampa ne tik minkšti, bet ir patvarūs. Kol kas nepaskelbta informacija, susijusi su šio telefono kaina. Manoma, jog pirmosios kompanijos Europoje, pasiūlysiančios šiuos prietaisus, bus bendrovės „T-Mobile“ ir „Orange“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius