Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Huawei“ pristatė raiškiausią laikrodį „Huawei Watch“ ir dar dvi išmanias naujoves

Į pamažu įsibėgėjantį dėvimos elektronikos įrenginių traukinį įšoko ir kinai „Huawei“, Barselonoje parodoje „Mobile World Congress“ pristatę tris dėvimus įrenginius, iš kurių daugiausia žiniasklaidos dėmesio sulaukė aukščiausios klasės išmanusis laikrodis „Huawei Watch“, turintis raiškiausią ekraną iš rinkoje šiuo metu esančių didžiųjų gamintojų laikrodžių.
„Huawei“ naujienos iš „Mobile World Congress 2015“
„Huawei“ naujienos iš „Mobile World Congress 2015“ / Scanpix nuotr.

Bendrovė „Huawei“, kuri šįmet yra pagrindinė „Mobile World Congress“ parodos rėmėja, jau kuris laikas siekia nusikratyti pigią produkciją gaminančios įmonės įvaizdžio ir būti vertinama kaip aukštos klasės įrenginių gamintoja. Ir keli pastarųjų metų telefonų modeliai, kaip „Ascend Mate 7“ ar anksčiau išleisti ir tuo metu buvęs ploniausias „Ascend P6“ ir „Ascend P7“, parodė, kad bendrovė gali sukurti ne tik žemos ar vidutinės klasės produktus.

Pirmasis laikrodis su safyrų kristalais

Reikia pripažinti, kad su „Android Wear“ operacine sistema veikiantis laikrodis tikrai neatrodo nei pigus, nei per daug išmanus

Šįkart „Huawei“ jokio telefono neparodė, tačiau pademonstravo tris išmanius įrenginius. Neatsitiktinai pasistengta, kad ir „Huawei“ išmanusis laikrodis turėtų bent keletu pikselių daugiau, nei konkurentų „Moto 360“ ar „LG Watch R“. „Huawei Watch“ turi 400x400 raiškos ekraną su 286 ppi bei 1,4 colio AMOLED ekraną. Ekranas – pirmasis pasaulyje, dengtas safyro kristalais.

Reikia pripažinti, kad su „Android Wear“ operacine sistema veikiantis laikrodis tikrai neatrodo nei pigus, nei per daug išmanus, ir primena įprastinį klasikinį laikrodį. Tam specialiai parinktas ir standartinio laikrodžio „Huawei Watch“ skersmuo, kuris čia sieks 42 milimetrus.

Telefono darbu rūpinsis 1.2 gigaherco „Qualcomm Snapdragon“ procesorius bei 512 MB operatyviosios atminties.

„Huawei” išmanusis laikrodis iš daugelio kitų išsiskirs ekrano užsklandų gausa – sau tinkamą laikrodžio užsklandą bus galima pasirinkti daugiau nei iš 40 skirtingų, o patį laikrodį rinktis iš juodos, sidabrinės ir juodos spalvų.

„Huawei Watch“ turės ir kitas įprastines laikrodžio funkcijas – žingsniamatį ar širdies pulso matuoklį.

Apie laikrodžio kainą nepranešta.

Naujoviški išmanūs įrenginiai

Kitos „Huawei“ naujienos – keli nestandartiniai dėvimieji įrenginiai, pavyzdžiui, ant kaklo pakabinamas „Huawei Talkband“ N1, kuris gali veikti ir kaip išmanus pagalbininkas sporte bei „Bluetooth“ ausinės viename. N1 turi 4GB vidinės atminties.

Kai įrenginys nenaudojamas, jį galima sukabinti magnetais, kad nepasimestų, ir dėvėti ant kaklo kaip pakabuką. Susiejus ausines su išmaniuoju telefonu jomis galima skaičiuoti sudegintas kalorijas ar nueitus žingsnius. „Huawei Talkband“ N1 kainuos 119 eurų.

Dar vienas kinų pristatytas įrenginys – jau antros kartos apyrankė „Huawei Talkband“ B2, kurios dalį galima atsisegti nuo pagrindinės apyrankės ir naudoti kaip ausinę.

Priklausomai nuo versijos „Huawei Talkband B2“ kainuos nuo 169 iki 199 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius