-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išmanumas priėjo galą: sukurtas „protingas“ prezervatyvas

Vos ne kiekvieną savaitę galima išgirsti naujienų apie kokį nors „pirmąjį pasaulyje išmanųjį“ daiktą. Iki šio šiame sąraše trūko „protingo“ prezervatyvo, tačiau britų kompanija „British Condoms“ užpildė ir šią spragą. Jų sukurtas prietaisas įvertins jūsų žygdarbius ir fizinį aktyvumą lovoje, taip pat įspės apie partnerio ligas.
Išmanusis prezervatyvas „i.Con“
Išmanusis prezervatyvas „i.Con“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Prezervatyvai

Iš tiesų „i.Con“ nėra prezervatyvas, o tik tinklelis, kuris dėvimas ant įprastinio prezervatyvo ir jį paverčia „protingu“. Integruoti jutikliai leidžia įvertinti savo fizinį aktyvumą lytinio akto metu – judesių trukmę, greitį ir intensyvumą, sudegintas kalorijas ir lyties organų temperatūrą, be to jis pasiūlys jums labiausiai tinkančią pozą. „i.Con“ taip pat įspės, jei jūsų partneris užsikrėtęs lytiškai plintančiomis ligomis.

Duomenys apie aktus į išmanųjį telefoną perduodami per belaidę sąsają „Bluetooth“. Speciali programėle kol kas prieinama tik „iOS“ vartotojams. Tai nėra vien programa, bet ir pilnavertis socialinis tinklas, kuriame vartotojai gali anonimiškai pasidalinti savo pasiekimais lovoje.

„i.Con“ yra daugkartinis ir atsparus vandeniui. Po naudojimo, rekomenduojama prietaisui atlikti higienines procedūras. „i.Con“ įkraunamas per „microUSB“ jungtį. Baterijos pakanka 6-8 valandoms aktyvaus naudojimo.

„British Condoms“ jau parduoda savo naujieną už 60 svarų (pagal dabartinį kursą – maždaug 69 eurai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius