Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Kaip padaryti, kad „Facebook“ nerodytų, ar kas nors perskaitė jūsų žinutę

Facebook Seen funkciją galima nesudėtingai išjungti
Facebook Seen funkciją galima nesudėtingai išjungti
Šaltinis: 15min
0
A A

Tarpusavio pokalbiai „Facebook“ amžiuje tapo labai keisti – dabar jie neprasideda ir nesibaigia, o fragmentiškai tęsiasi dienas, savaites ar mėnesius.

Neurotiškas šalutinis šito rezultatas yra mūsų noras gauti atsakymą iškart, kai tik kažkas pamato.

Dar prieš kelerius metus galima buvo bendrauti su žmogumi ir šis nežinojo, ar žinutę perskaitėte, tačiau kai „Facebook“ pradėjo veikti „Seen“ funkcija, bendravimas tapo šiek tiek nervingesnis.

Jeigu nemėgstate greitai atsakyti ar tiesiog sunkiai dirbate ir nenorite būti palaikytas ignoruotoju, šios funkcijos galite nesunkiai atsisakyti.

Kompiuterių „Facebook“ versijoje tam sukurti specialūs plėtiniai, tačiau plėtinį galima įdiegti tiksu „Chrome“ naršykle – tereikia atsisiųsti plėtinį „Facebook Unseen“.

Mobiliojoje versijoje funkcijos galima atisakyti įsirašius programėles. „iOS“ vartotojams skirta programėlė „Unread“, o „Android“ įrenginiams skirta tokio pobūdžio programėlė „Privy Chat“ buvo pašalinta iš „Google Play“.

Vienintelis „Unread“ trūkumas yra tas, kad programėlę galite naudoti tik žinučių skaitymui, o ne siuntimui.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Mokslas.IT