-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 09 /22:06

Naujieji „Apple“ telefonai – reguliuojami pagal spaudimo stiprumą ir darantys „gyvas nuotraukas“

Trečiadienio vakarą Lietuvos laiku San Fransiske bendrovė „Apple“ surengė vieną labiausiai lauktų ir aptariamų renginių technologijų pasaulyje – kasmetinį naujų produktų pristatymą.
Naujieji „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ – išmaniausi iš išmaniųjų telefonų?
Naujųjų „Apple“ produktų pristatymas San Franciske / „Scanpix“/AP nuotr.

Dar išvakarėse technologijų milžinė savo gerbėjams žadėjo pristatyti du naujus išmaniųjų telefonų modelius – „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ bei atnaujintą „Apple“ televizorių ir laikrodį.

Naujieji „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ – išmaniausi iš išmaniųjų telefonų?

Naujieji „Apple“ mobilieji telefonai  „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ savo išore primena pirmtaką „iPhone 6“, tačiau renginį vedęs „Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas didžiuodamasis teigė, kad šie išmanieji telefonai – labiausiai techniškai pažengę visame pasaulyje. 

Kaip ir buvo spėliota prieš naujųjų telefonų pasirodymą, naujieji „iPhone“ turi „3D touch“ technologiją. Jos esmė – ekranas atliks skirtingas funkcijas reaguodamas į spaudimo stiprumą. Kitaip tariant, „3D touch“ technologija atlieka tradicinės kompiuterinės pelės dešiniojo klavišo funkciją, atverdama naują meniu langą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Naujųjų „Apple“ produktų pristatymas San Franciske
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Naujųjų „Apple“ produktų pristatymas San Franciske

„Apple“ atstovai teigė, kad „3D touch“ technologija neatpažįstamai pakeis ir žaidimų industriją.

„Apple“ atstovai teigė, kad „3D touch“ technologija neatpažįstamai pakeis ir žaidimų industriją, suteikdama naujus pojūčius kompiuterinių žaidimų mėgėjams. 

Didelė naujųjų „Apple“ telefonų naujovė – vadinamosios „gyvos nuotraukos“, užfiksuojančios ne tik norimą vaizdą, bet ir trumpas akimirkas prieš ir po nuotraukos.

Paskelbta, kad „iOS 9“ – naujasis programinės įrangos atnaujinimas „iPhone“ ir „iPad“ pasirodys po savaitės – rugsėjo 16 d. Patys naujieji „iPhone“ pardavime pasirodys rugsėjo 25 d.

„Apple“ naujųjų produktų pristatymą stebėję technikos gerbėjai teigė, kad jame beveik nebuvo intrigos, kadangi visi sklandę gandai apie bendrovės produktų atnaujinimą pasitvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius