Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karantino metu mokymosi procesą gali išgelbėti „Discord“: žiūrėkite „youtuberio“ Simono pamoką

Artimiausioms dviems savaitėms dėl koronaviruso pandemijos uždarius šalies mokyklas, moksleiviams prasidėjo privalomos atostogos. 12-metis Simonas kanale „Youtube“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame teigia, kad išeitis mokytis nuotoliniu būdu tikrai yra, o tam gali padėti populiarioji „Discord“ platforma.

Simonas laisvalaikiu užsiima geimingu, taip pat vaikinas socialiniuose tinkluose augina armiją gerbėjų, dalindamasis įvairiais vaizdo įrašais, kurie sulaukia vis daugiau dėmesio.

Vienas iš Simono vaizdo įrašų – apie jaunimo tarpe populiarią „Discord“ platformą. Savo patarimais, kaip išnaudoti platformą mokymosi tikslais, Simonas pasidalijo ir su 15min URBAN˙/ skaitytojais.

Dėl koronaviruso iki kovo 27 d. privalomai sustabdytas ugdymo, mokymo ir studijų procesas visose švietimo įstaigose. Taip pat bus svarstoma dėl kitų mokymosi formų tokiu atveju, jei dviejų savaičių karantino nepakaktų. Tačiau youtuberis Simonas išeitį turi jau dabar – „Discord“ platformą galima pritaikyti nuotolinio mokymosi procesui. O kaip – žiūrėkite vaizdo įraše.

Simoną galite sekti jo „Youtube“ kanale.

VIDEO: Karantino metu mokymosi procesą gali išgelbėti „Discord“: žiūrėkite „youtuberio“ Simono pamoką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius