-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kautros“ tarpmiestinių autobusų keleiviai gali naudotis nemokamu belaidžiu interneto ryšiu

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“, didindama kelionių autobusais patrauklumą, pirmoji šalyje visuose tarpmiestiniuose autobusuose įdiegė belaidį interneto ryšį (Wi-Fi), kuriuo keleiviai gali naudotis nemokamai.
Kautra autobusų keleviai nuo šiol galės nemokamai naudotis bevieliu internetu
„Kautros“ autobusų keleviai nuo šiol galės nemokamai naudotis belaidžiu internetu. / Kautra nuotrauka

Šį projektą bendrovė įgyvendino kartu su telekomunikacijų bendrove „Omnitel", kuri turi plačiausią Lietuvoje 3G mobiliojo interneto tinklą ir jau teikia 4G paslaugas didžiuosiuose šalies miestuose.

Šiuo metu Wi-Fi interneto ryšis jau veikia 100 autobusų, o iki spalio pabaigos veiks 150 „Kautros“ autobusų, kurie bus paženklinti specialiais lipdukais.

„Privalome būti viename žingsnyje su technologijomis ir keleivių poreikiais. Todėl visuose savo tarpmiestinių maršrutų autobusuose keleiviai galės kelionių metu naudotis belaidžiu internetu, prie jo jungti savo nešiojamuosius ar planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Tai leis keleiviams naršyti internete, skaityti elektroninius laiškus ir taip paįvairinti keliones“, – sakė „Kautros“ rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas.

Ateityje „Kautra“ planuoja belaidį interneto ryšį įdiegti ir priemiestiniuose bei Druskininkų mieste kursuojančiuose autobusuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius