Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kino teatruose debiutavęs „Deadpool“ iš naujo atgimė ir žaidimuose (apžvalga)

„Deadpool“ tapo bene didžiausiu metų siurprizu tiek šio super herojaus gerbėjams, tiek kino kūrėjams ar platintojams. Rekordus mušanti, sarkastiška ir „juoda“ juosta pavergė žiūrovus visame pasaulyje, abejingi jam neliko ir Lietuvos kino mėgėjai.
„Deadpool“ žaidimo akimirka
„Deadpool“ žaidimo akimirka / Youtube stopkadras

Nenuostabu, kad laukdami šio filmo subruzdo ir kompiuterinių žaidimų kūrėjai. Tiesa, šiemet mes nesulaukėme naujo žaidimo, tačiau naujieji „Deadpool“ gerbėjai gavo naują šansą mėgautis 2013 metais sukurtu, o dabar iš naujo išleistu žaidimu.

Originalus „Deadpool“ žaidimas buvo išleistas prieš beveik trejus metus, praeitos kartos konsolėms ir asmeniniam kompiuteriui. Anuomet žaidimas sulaukė dviprasmiškų vertinimų, nepaisant to, kad mylimas veikėjas žaidime buvo atskleistas ypač puikiai.

Žaidimo versija šios kartos konsolėms (PS4 ir „Xbox One“) taip ir nebuvo išleista, tačiau nujausdami galimą kino filmo šlovę, „Activision“ šulai vis tik nutarė perleisti seną žaidimą.

Taupumu ir gabumu numatyti rinkos tendencijas garsėjantis leidėjas, šį kartą nutarė nerizikuoti, tad prieš pat filmo startą pasirodęs žaidimas nebuvo niekaip tobulintas. Žaidėjams siūlomas tas pats, 2013 sukurtas žaidimas be jokių patobulinimų žaismo ar grafikos srityse. Nepaisant amžiaus, žaidimas vis dar atrodo patenkinamai, tačiau jei kalbėtume konkrečiai apie „Deadpool“ nuotykius, turbūt ne tai yra svarbiausia.

Ko vertas naujasis „Deadpool“ leidimas ir su kuo jis valgomas? Atsakymai – žemiau esančioje vaizdo apžvalgoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius