-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokia dovana nustebintų paauglį ir priverstų pašokti iki debesų?

Ką būtų verta padovanoti paaugliui iš technologijų pasaulio? Ką nors tokio, kas nėra vienadienis žaislas ar vien tik spalvingas mados žybsnis? Ką nors, kam nebūtų gaila skirtų pinigų, o paauglys įvertintų, išnaudotų galimybes?
Paauglė
Paauglė / 123RF.com nuotr.

Apžvelgiame keletą technologijų naujovių, kurios šiuo metu ne tik madingos, akį traukiančios. Tai tarsi gabalėlis ateities arba netikėtas skrydis padebesiais. Gal iš laimės, o gal ir tiesiogine prasme.

„Huawei Nova 5T“ – telefonas, kurio dovanų lauktų kone visi paaugliai. Šis aparatas jaunimą masina ne tik savo fantastiška spalva, bet ir viduje paslėptu galingu kompiuteriu, puikiai tinkančiu žaidimams. Galima drąsiai sakyti, kad pažangiausio „Kirin 980“ procesoriaus dėka „Nova 5T“ yra sutverta greičiui, žaismingumui ir jaunystei.

Gamintojas pasistengė vienam iš savo kūrinių suteikti kuo daugiau flagmano savybių. Jame sudėtos net penkios galingos vaizdo kameros, leidžiančios milijonais megapikselių daryti ne tik pavydėtinas asmenukes, bet ir nepriekaištingus naktinius kadrus.

Jei paauglys mėgsta fotografuoti, tai nuo šios akimirkos jis tai darys žymiai geriau. Taigi naujas išmanusis pravers ne tik bendrauti su draugais, bet ir sukurti šį tą gražaus. O kadangi „Nova 5T“ yra žengusi nemažą žingsnį į ateitį, tikėtina, kad šio aparato pakaks ilgam.

Gamintojo nuotr./Huawei Nova 5T
Gamintojo nuotr./Huawei Nova 5T

Išmanusis laikrodis, kuris jau turi galimybę atsiliepti į skambučius, jei tik tokią funkciją sugeba užtikrinti ryšio operatorius. Ši funkcija tinka ne tik užimtiems verslininkams, bet ir nuolat judantiems paaugliams.

Jei jaunuolis yra nuolat įlindęs į telefono ekraną ir pats jaučia, jog yra prie to per daug pripratęs, laikrodyje jis galės matyti daugelį socialinių tinklų veiksmų ir pats parašyti.

Kalbėti per laikrodį – tik uoga ant torto. Šis kūrinys yra ypatingai geras sportuojančių žmonių pagalbininkas, skaičiuojantis kiekvieną kaloriją, automatiškai atpažįstantis nemažai pratimų.

Subendrintas su telefonu ir tinkamomis programomis šis laikrodis gali tapti puikiu pagalbininku į sveikesnį gyvenimą. Beje, jis atpažins ne tik sporto judesius, bet ir apsilankymą teatre.

Gamintojo nuotr./Huawei Watch GT2
Gamintojo nuotr./Huawei Watch GT2

„Bang & Olufsen Beoplay H9i“ – tikros melomanų ausinės. Tiesą sakant, ausinių pasirinkimas iki kelių šimtų eurų yra be galo didelis, todėl šis pasiūlymas yra kone pavyzdinis. Šis gamintojas patraukia akį savo spalvų gama, nors renkantis iš tiesų gali susisukti galva. Galbūt dizainas pasirodys svarbu jūsų artimam paaugliui?

Modernios ausinės, kurios siekia kokybės ir pripažinimo, turi išorinio triukšmo slopinimo sistemą ir belaidę jungtį, kad būtų patogu klausyti muzikos einant gatve.

Įdomu tai, jog laidinė jungtis dažnu atveju yra paliekama. Tai skirta tiems, kurie mėgsta pasinerti į aukščiausios klasės muzikos garsų jūrą.

123RF.com nuotr./Ausinės
123RF.com nuotr./Ausinės

„DJI Goggles“ – tai virtualios realybės akiniai, kurie išneša mintis į fantastikos zoną. Jei naudosite šiuos akinius kaip įprastą virtualios realybės atributą, tuomet didelio skirtumo galite ir nepastebėti, tačiau šis gamintojas gali pasiūlyti žymiai daugiau.

DJI yra pasaulinis dronų gamintojas. O ką galima padaryti sujungus droną su virtualios realybės akiniais? Pasijausite lyg danguje. Čia ne juokais – dronais skraidys, o akiniai rodys viską, ką mato drono kamera.

Sukiojant galvą, tą patį veiksmą kartos ir kamera. Rodos, dar taip neseniai šis motyvas buvo fantastinių filmų koziriu. Ką jau kalbėti apie vaizdo kokybę – ji pateisina savo srities lyderio vardą. Beje, šie stebuklingi akiniai gali vienu metu perduoti vaizdą dar keturiems asmenims, kurie naudoja tokius pat akinius. Galvos judesiais galima valdyti ne tik vaizdo kamerą, bet ir patį droną.

123RF.com nuotr./Virtualios realybės akiniai
123RF.com nuotr./Virtualios realybės akiniai

„Microsoft XBOX ONE“ – šį žaidimų konsolės vardą girdime jau daugybę metų, o jis vis tarp savo srities lyderių. Šiandien tai vėl nauja žvaigždė ir iššūkis pažengusiems žaidėjams.

Viskas aukštumoje, tik dar daugiau patogumo, dar daugiau apgalvoto dizaino, dar daugiau galios ir dar aiškiau grafiką atkurianti 4K raiška.

Tik pats kompiuteris jau ne toks didelis – jis 40 procentų mažesnis už ankstesnę versiją. Be to, tai ne tik žaislas. Kompiuteris suteikia galimybę transliuoti 4K kokybės filmų turinį bei žiūrėti Ultra HD Blu-ray filmus.

123RF.com nuotr./Video žaidimai
123RF.com nuotr./Video žaidimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius