Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

LG telefonas lenktu ekranu „G Flex“ gali dar ir užsiglaistyti įbrėžimus

Kompanija LG pirmadienį pristatė išmanųjį telefoną lenktu ekranu „G Flex“. Be kita ko, jo galinis dangtelis yra pagamintas iš specialios medžiagos ir gali pats užglaistyti įbrėžimus.
„LG“ telefonas lenktu ekranu „G Flex“
„LG“ telefonas lenktu ekranu „G Flex“ / LG nuotr.

Kaip 15min.lt jau rašė anksčiau, LG nusprendė telefoną sulenkti išilgai, o jos konkurentė „Samsung“ – skersai. LG nurodo, kad jos sprendimas yra patogesnis, nes toks telefonas geriau prisitaiko prie galvos formos skambučio metu, o naudojant horizontaliai išlinkiai primena kino teatro ekraną, tad jame maloniau žiūrėti vaizdo įrašus ar žaisti žaidimus.

Telefone naudojamas 6 colių (15,2 cm) įstrižainės 1280 x 720 tšk. raiškos „Plastic OLED“ ekranas, kuris yra atsparesnis nei dengtas stiklu. LG nurodo, kad jo perteikiamas vaizdas natūralesnis, nes naudojama „Real RGB“ technologija (viename taške yra visos trys spalvos – raudona, mėlyna ir žalia).

Spartų veikimą užtikrina keturių branduolių 2,26 GHz taktinio dažnio procesorius „Qualcomm Snapdragon 800“, 2 GB operatyvinės atminties, įdiegta naujausia „Android Jelly Bean 4.2.2“ operacinės sistemos versija, o nuotraukoms bei vaizdo įrašams skirta 13 mln. tšk. raiškos kamera.

„G Flex“ turi ne tik lenktą ekraną, bet ir lenktą 3500 mAh talpos bateriją, kurios turėtų užtekti daugiau nei vienai dienai aktyvaus naudojimo. Kaip ir „LG G2“, šiame telefone mygtukai įmontuoti ne šonuose, o gale.

„G Flex“ taip pat yra pirmasis telefonas, kurio galinis dangtelis pagamintas iš specialaus savaime susitaisančio plastiko, kuris per kelias minutes užglaisto kasdienius įbrėžimus. Kaip tai veikia tikrovėje bus galima sužinoti tik artėjant prekybos pradžiai. O jos dar kurį laiką teks palūkėti, mat kompanija kitą mėnesį telefoną išleis tik Pietų Korėjoje ir apie kitas rinkas kol kas neužsimena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius