Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Logitech G303“ – pelė, sukurta atsižvelgiant į kompiuterinių žaidimų gerbėjų prašymus

„Logitech“ – viena seniausių įrangą žaidėjams kuriančių bendrovių, tačiau per pastaruosius keletą metų, regis, iššvaistė sukauptą potencialą ir užleido pozicijas daugybei į e.sporto rinką sugužėjusių gamintojų.
Logitech G303 Daedalus Apex
Logitech G303 Daedalus Apex / Youtube/Gameon nuotr.

Vos kelios, ypatingo e.sportininkų dėmesio nesulaukusios produktų serijos, klaidos programinėje įrangoje – tiek ir tereikėjo, kad vienas žymiausių vardų būtų stumteltas į paribius.

Tai viena tų retų pelių, apie kurias galima pasakyti — sukurta atsižvelgiant į žaidėjų norus.

Vis tik „Logitech“ akivaizdžiai siekia atkovoti prarastas pozicijas ir pernai pristatė daug žadančią naujų gaminių seriją. „G302 Daedalus Prime“ buvo sukurta kaip vienas pigesnių modelių rinkoje ir pritaikyta MOBA žanro gerbėjams.

Paprasta, gana nebrangi, simetriška pelė sulaukė žaidėjų simpatijų, tačiau ji buvo ne be trūkumų – kritikos sulaukė pelės sensoriai. Kitas „Logitech“ gaminys — „G502 Proteus Core“ sukėlė priešingas emocijas.

Tiek žaidėjai, tiek kritikai teigiamai vertino galingą ir vieną tiksliausių rinkoje šios pelės sensorių, bet kritikavo asimetrišką jos formą ir išorinius blizgučius, kurių nauda dvejotina, o štai kainą jie išpučia kaip reikiant.

Nesenai „Logitech“ pristatė dar vieną pelę – „G303 Daedalus Apex“. Tai viena tų retų pelių, apie kurias galima pasakyti — sukurta atsižvelgiant į žaidėjų norus. Kodėl? Ogi todėl, kad šios pelės korpusas yra beveik analogiškas žaidėjų pamėgtai G302, tačiau jos sensorika atkeliauja iš premium klasės graužiko G502. Pažvelkime, ar šis aukštos klasės gaminys už vidutinės žaidimams skirtos pelės kainą pateisina lūkesčius:

VIDEO: Geležis | Logitech g303 Gaming Mouse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius