Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Microsoft“ įranga neklauso net savų: naujoji planšetė „Surface“ užlūžo pristatymo metu

Naujovių pristatymas yra kiekvienos kompanijos vizitinė kortelė, leidžianti susidaryti įspūdį, ko galima tikėtis iš įrenginių. „Microsoft“ pristatymai, deja, sekasi nekaip. Šią savaitę vykusiame renginyje demonstruotas planšetinis kompiuteris „Surface“ užlūžo pačiu nepalankiausiu momentu.
„Windows“ padalinio prezidentui Stevenui Sinofsky‘ui pradėjus pasakoti apie naująjį „Surface“ planšetinį kompiuterį ir demonstruoti jo galimybes, šis užstrigo vos įjungus interneto naršyklę.
„Windows“ padalinio prezidentui Stevenui Sinofsky‘ui pradėjus pasakoti apie naująjį „Surface“ planšetinį kompiuterį ir demonstruoti jo galimybes, šis užstrigo vos įjungus interneto naršyklę. / Kadras iš „YouTube“

„Windows“ padalinio prezidentas Stevenas Sinofsky‘is tokį scenarijų galėjo tik sapnuoti košmare. Jam pradėjus pasakoti apie naująjį produktą ir demonstruoti galimybes, šis užstrigo vos įjungus interneto naršyklę.

S.Sinofsky‘is kurį laiką bandė išjungti programą ir grįžti į pradinį langą, tačiau nesėkmingai. Pasakodamas įspūdingas „Surface“ galimybes vyras nusuko planšetinio kompiuterio ekraną nuo auditorijos ir dar kelis kartus pabandė programą išjungti. Tam nepavykus, jis nuskubėjo paimti (laimei) paruoštos atsarginės kopijos.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:

VIDEO: Surface presentation FAIL

Panašu, kad „Windows 8“ operacinę sistemą naudojanti planšetė tebėra tobulinimo stadijoje ir dar nėra pilnai parengta vartotojams. Veikiausiai dėl to „Microsoft“ darbuotojai neleido žurnalistams įrenginio patyrinėti atidžiau.

Šis incidentas priminė 1995-ųjų balandį, kai su panašia problema susidūrė tuometinis kompanijos prezidentas Billas Gatesas.

Tiesioginiame televizijos eteryje demonstruojant išankstinę „Windows 98“ operacinės sistemos versiją kompiuteris užstrigo, kai B.Gateso kolega prijungė skenerį (taip buvo norima pademonstruoti, kad naujieji „Windows“ galės automatiškai įdiegti prijungiamų įrenginių tvarkykles).

Legendinį „mėlynąjį mirties langą“ išvydusi auditorija studijoje pradėjo ploti, o B.Gatesas bandė šmaikštauti: „Tikriausiai todėl mes dar neišleidžiame „Windows 98“ į prekybą!“

Nepaisant to, ši operacinė sistema sulaukė didelės sėkmės.

Siūlome pasižiūrėti:

VIDEO: Bill Gates Failure Windows 98 Crashes on Live TV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius