-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris atskleidė, kada ketina atsistatydinti

Investuotojams, kurie tikisi, kad kompanijos „Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris pradės ruoštis atsistatydinimui po to, kai bus išleista „Windows 8“ operacinė sistema, turime blogų žinių.
Tarp „nulūžusių“ paslaugų – virtualus biuro programų paketas „Office 365“.
Tarp „nulūžusių“ paslaugų – virtualus biuro programų paketas „Office 365“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dar 2008 metais S.Ballmeris buvo viešai pareiškęs, kad nori vadovauti kompanijai bent kol jo jauniausias sūnus pradės mokytis koledže. Tai turėtų nutikti 2017 arba 2018 metais, skelbia Businessinsider.com.

S.Ballmeriui artimi bendradarbiai teigia, kad jis anksčiau tą patį buvo pasakęs ir kitiems „Microsoft“ vadovams. Anot šaltinių, S.Ballmeris akcentavo, kad artimiausiu metu trauktis neketina.

Praėjus trejiems metams, nepaisant ekonominių sunkumų ir kai kurių investuotojų raginimų pasitraukti, S.Ballmeris savo nuomonės nepakeitė. Bent jau taip teigia šaltiniai kompanijoje.

„Microsoft“ vadovu jį paskyrė kompanijos taryba. Maža to, S.Ballmeris turi šimtaprocentinį tarybos pirmininko Billo Gateso pasitikėjimą. Maža to, S.Ballmeris dažnai pasitaria su B.Gatesu prieš paskirdamas kompanijos vadovus ar priimdamas kitus svarbius sprendimus.

S.Ballmeriui artimi žmonės teigia, kad jis yra visiškai atsidavęs kompanijai, sąžiningas ir puikus verslininkas. Jis puikiai žino kiekvieno produkto grupės ir pardavimų komandos rezultatus, o entuziazmas, kurį rodo pristatymų metu, yra toks pat ir bendraujant privačiai. Bene didžiausias S.Ballmerio trūkumas tas, kad jis nemoka priimti sprendimų, į kuriuos verslo sektorius verta investuoti ilgajam laikotarpiui.

Bet kokiu atveju, laukiantiems S.Ballmerio atsistatydinimo teks pakentėti dar mažiausiai penkerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius