-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mobiliųjų programų apdovanojimus laimėjo „Google Maps for Mobile“

Trečius metus rengiamuose mobiliųjų programų apdovanojimuose „GetJar Mobile Awards“ šiemet triumfavo nemokama telefoninė navigacijos programa „Google Maps for Mobile“, leidžianti nustatyti savo buvimo vietą net ir neturint GPS imtuvo. Šių metų apdovanojimų laimėtojai dar kartą parodė, kad mobilusis telefonas kuo toliau, tuo labiau tampa pačiu asmeniškiausiu asmeniniu kompiuteriu.
„Google“
„Google“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Google“

„2008-ieji tapo tais metais, kai mobiliosios programos tapo tokiu įprastu dalyku mobiliuosiuose telefonuose kaip trumposios žinutės ar skambučiai. Šiemet paplito daugybė skirtingų telefonuose diegiamų programų, o apdovanojimai įvardino geriausias ir populiariausias iš jų. Sveikiname programų kūrėjus, kurie įrodė, kad net pačiam paprasčiausiam mobiliajam telefonui galima suteikti netikėčiausias funkcijas,“ – sakė „GetJar Mobile Awards“ organizatoriaus, didžiausio pasaulyje mobiliųjų programų ir žaidimų portalo „GetJar“ vadovas Ilja Laurs.

Anot jo, mobiliosios programos leidžia paprastais ir pigiais telefonais patobulinti funkcijomis ir patogiai naršyti internete, naudotis navigacija, dalyvauti socialiniuose tinkluose, daryti fotokopijas ar siųsti faksus. Tinklalapyje „GetJar.com“ šiuo metu yra per 10 tūkst. mobiliesiems įrenginiams skirtų mobiliųjų aplikacijų, kurias siunčiasi lankytojai iš 140 valstybių visame pasaulyje.

„Google Maps for Mobile“ yra nemokama programa, kuri „sukrauna“ žemėlapius, vairavimo nuorodas, verslo įmonių adresus ir daug kitos naudingos informacijos į vartotojo kišenę. Su funkcija „My Location“ („Mano vietos nustatymas“) galima nustatyti savo buvimo vietą net ir be GPS imtuvo. Programa veikia su telefonais, palaikančiais Java (J2ME) technologiją, taip pat veikiantiems su „BlackBerry“ ir „Symbian“ operacinėmis sistemomis bei „Pocket PC“ įrenginiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius