Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo „Nokia C7“ dizainą sukūrė lietuvis

Trečiadienį Lietuvoje „Nokia“ pristatė tris naujus išmaniuosius telefonus – „Nokia N8”, „Nokia E7” ir „Nokia C7” . Vienas iš šios naujosios trijulės atstovų – „Nokia C7” – yra pirmasis „Nokia“ telefonas, kurio dizainą sukūrė lietuvis Tomas Ivaškevičius. Šiuo lietuvio sukurtu modeliu bus prekiaujama visame pasaulyje, o Lietuvoje telefonas pasirodys gruodžio viduryje ir kainuos apie 1400 litų.
Nokia C7
Nokia C7 / "Nokia" nuotr.
Temos: 1 Nokia

„Kurdamas „Nokia C7” modelį įkvėpimo sėmiausi iš gamtos – mane žavi taisyklingos proporcijos, harmoniškumas. Siekiau atkartoti šiuos bruožus išmaniojo telefono dizaine ir tuo pačiu išlaikyti tradicinį „Nokia“ išskirtinumą. Norėjosi sukurti modelį, kuris būtų stilingas ir tuo pačiu praktiškas, patogus laikyti rankoje“, – pranešime spaudai cituojamas jau keletą metų kompanijoje „Nokia“ vyriausiuoju produktų dizaineriu dirbantis Tomas Ivaškevičius.

"Nokia" nuotr. /Tomas Ivaškevičius

Lietuvio sukurtas išmanusis telefonas išsiskiria itin plonu nerūdijančio plieno ir stiklo korpusu bei „Nokia“ būdingomis „U“ formos linijomis. „Kūriau tokį telefoną, kokį pačiam būtų miela turėti. „Nokia C7” ne tik madingas, bet ir praktiškas – turi didelį, beveik 9 cm skersmens „Amoled“ ekraną, kuris labai patogus naršant po internetą ir socialinius tinklus. Telefone montuojama aukštos kokybės kamera, jame yra visas pramogų paketas – nuo muzikos grotuvo iki žaidimų. Be to, „Nokia C7” atstos ir navigacijos įrenginį“, – sakė T. Ivaškevičius.

Šis pirmasis lietuviškos kilmės „Nokia“ modelis taip pat turės ir lietuviškų aksesuarų. Garsūs dizaineriai – „LT–identity“ duetas – Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė, taip pat Seržas Gandžumianas ir Gabrielė Januškevičiūtė specialiai šiam modeliui sukūrė dėklų kolekciją, kuri bus išleista ribotu tiražu ir atiteks pirmiesiems „Nokia C7” pirkėjams.

Keturi Lietuvos dizaineriai iš viso sukūrė 12 skirtingų dėklų, kurių kiekvieno bus išleista tik po penkis vienetus. Šioje kolekcijoje – ir solidžiam, ir originaliam bei jaunatviškam vartotojui skirti dėklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius