Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia“ atsiprašė, kad „Lumia 920“ kameros galimybes demonstravo ne telefonu, o filmavimo kamera

Žurnalistams išsiaiškinus, kad vakar pristatyto telefono „Nokia Lumia 920“ vaizdo kameros galimybės buvo demonstruojamos naudojant ne telefoną, o filmavimo kamerą, kompanija suskubo atsiprašyti už nesusipratimą.
Žurnalistai pastebėjo, kad telefono „Nokia Lumia 920“ vaizdo kameros galimybės buvo demonstruojamos naudojant ne telefoną, o filmavimo kamerą. Tai išdavė atspindys kemperio lange.
Žurnalistai pastebėjo, kad telefono „Nokia Lumia 920“ vaizdo kameros galimybės buvo demonstruojamos naudojant ne telefoną, o filmavimo kamerą. Tai išdavė atspindys kemperio lange. / Kadras iš „YouTube“

Telefono pristatymo metu buvo parodytas vaizdo įrašas, kuriame esą telefonu filmuojama dviračiu važiuojanti mergina. Perskirto ekrano vienoje pusėje buvo rodoma, kaip filmukas atrodytų įjungus „Nokia“ optinį vaizdų stabilizavimą (OIS), o kitoje – jį išjungus.

Tačiau įžvalgūs žurnalistai pastebėjo, kad merginai važiuojant pro kemperį, jo lange atsispindi filmuojančio žmogaus atvaizdas. Jis rankose laikė ne telefoną, o filmavimo kamerą, praneša BBC.

„Nokia“ dėl to atsiprašė, ir aiškino siekusi pademonstruoti ne konkretaus telefono modelio galimybes, o tai, kaip veikia pati OIS sistema.

„Mes turėjome įspėti, kad demonstruojamos tik OIS galimybės. Tai nebuvo nufilmuota su „Lumia 920“ ir mes atsiprašome už painiavą“, – rašoma „Nokia“ tinklaraštyje.

Nors naujieji suomių gamintojo flagmanai „Lumia 920“ ir „Lumia 820“ sulaukė pakankamai gerų technologijų apžvalgininkų vertinimų, investuotojai reagavo skeptiškiau. Trečiadienį kompanijos akcijų vertė smuko 8 proc., o ketvirtadienį ji sumažėjo dar 6 proc.

Siūlome pasižiūrėti skandalingąją reklaminio siužeto ištrauką:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius