-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„OnePlus“ žengia ir į biudžetinių telefonų rinką: siūlys aparatus už 180 eurų

Įmonė „OnePlus“, prieš daugiau nei penkerius metus daugelį potencialių klientų sudominusi aukščiausios klasės įrenginiais už labai nedidelę kainą, iki šių metų kūrė labai nedaug telefonų – tik pačios aukščiausios klasės ir vis dar už „demokratišką“ kainą, kuri pastaruoju metu pradėjo gana sparčiai stiebtis aukštyn. Bet dabar viskas keičiasi: pradėję nuo „OnePlus Nord“ modelio, gamintojai pradeda siūlyti savo įrenginius ir mažesnės kainos segmentuose.
„OnePlus Nord N10 5G“
„OnePlus Nord N10 5G“ / Gamintojo nuotr.

Pranešime spaudai nurodoma, jog bendrovės pristatoma nauja įrenginių serija „OnePlus Nord N“ pasižymi galingomis funkcijomis, sukurtomis atsižvelgiant į naudotojų atsiliepimus, todėl žadamas geras įrenginių kokybės ir kainos santykis.

Šioje serijoje bus du telefonai – „OnePlus Nord N10 5G“ ir „OnePlus Nord N100“. Serija „OnePlus Nord N“ sukurta remiantis ilgalaike bendrovės „OnePlus“ naujovių diegimo patirtimi, užtikrinant, kad ir patys įperkamiausi bendrovės „OnePlus“ išmanieji telefonai veiks taip greitai ir sklandžiai, kaip ir kiti šios bendrovės įrenginiai.

Naujosios serijos „OnePlus Nord N“ telefonai pasižymi įspūdingu ekranu, talpiais akumuliatoriais, pažangiomis kameromis ir flagmano lygio programine įranga su operacine sistema „OxygenOS“.

„Bendrovės „OnePlus“ misija pasidalinti geresnėmis technologijomis su pasauliu reiškia, kad siekiame pažangiausias technologijas padaryti prieinamesnes platesniam naudotojų ratui. Serija „OnePlus Nord N“ – dar vienas žingsnis įgyvendinant mūsų strategiją paįvairinti mūsų siūlomų skirtingų kainų segmentų išmaniųjų telefonų asortimentą. Dabar dar daugiau žmonių turės galimybę naudotis pigesniais telefonais nepaaukojant kokybės“, – sako „OnePlus“ steigėjas ir generalinis direktorius Pete‘as Lau.

„Nuo tada, kai Europoje ir Indijoje pristatėme pirmąjį bendrovės „OnePlus“ produktą, mūsų įrenginių naudotojai aiškiai davė suprasti, kad juos domina perspektyva ateityje sulaukti dar įperkamesnių „OnePlus“ įrenginių. Mūsų vartotojai žino, kad mes vadovaujamės savo šūkiu niekada nedaryti kompromisų (angl. never settle). Išmaniųjų telefonų „OnePlus Nord N10 5G“ ir „OnePlus Nord N100“ pristatymas – dar vienas žingsnis siekiant, kad dar daugiau vartotojų turėtų galimybę įsigyti tokios kokybės įrenginių, ir šį kartą pradedame nuo Europos. Mes toliau derinsime savo produktų portfelį, kad savo naudotojams galėtume pristatyti aukščiausios klasės produktų už priimtiną kainą“, – teigia „OnePlus Europe“ strategijos vadovas Tuomas Lampenas.

„OnePlus Nord N10 5G“

Platesniam naudotojų ratui skirtas „OnePlus Nord N10 5G“ palaiko galingą 5G ryšį, turi sklandžiai veikiantį 90Hz ekraną, sparčiojo krovimo funkciją ir aukštos kokybės keturių kamerų modulį. Greitą telefono veikimą užtikrina 6 GB operatyvioji atmintis ir 128 GB talpykla, kurią galima išplėsti iki 512 GB.

Gamintojo nuotr./„OnePlus Nord N10 5G“
Gamintojo nuotr./„OnePlus Nord N10 5G“

Įrenginyje yra 6,49 colio FHD+ ekranas su 90 Hz atnaujinimo dažniu. Šiame įrenginyje yra įdiegta sparčiojo krovimo funkcija „Warp Charge 30T“ ir sumontuotas 4300 mAh akumuliatorius.

Telefonas sukurtas „Qualcomm Snapdragon 690“ platformos pagrindu, jame yra aštuonių branduolių procesorius ir galimybė naudotis 5G ryšio privalumais (tiesa, Lietuvoje tai kol kas yra tik teorinis privalumas – 5G ryšys mūsų šalyje dar neveikia).

Telefono nugarėlėje sumontuotas keturių kamerų modulis, kurį sudaro pagrindinis 64 MP lęšis ir 119 laipsnių itin plataus kampo lęšis bei makro režimo ir monochrominis lęšiai. Įrenginyje taip pat sumontuota priekinė 16 MP kamera asmenukėms ar vaizdo skambučiams.

„OnePlus Nord N100“

Sukurtas vartotojams, pageidaujantiems kasdieniam naudojimui turėti geriausią savo klasėje išmanųjų telefoną, „OnePlus Nord N100” pasižymi dideliu ekranu, talpiu akumuliatoriumi, didele atmintimi ir prieinama kaina. Įrenginys turi 6,52 colio ekraną ir stereogarsiakalbius. Telefone sumontuotas 5000 mAh akumuliatorius ir įrengta 18 W sparčiojo krovimo funkcija.

Gamintojo nuotr./„OnePlus Nord N100“
Gamintojo nuotr./„OnePlus Nord N100“

Kalbant apie darbo našumą, „OnePlus Nord N100“ turi 4 GB operatyviosios atminties ir 64 GB talpyklą, lustą „Qualcomm Snapdragon 460“ ir aštuonių branduolių procesorių. Įrenginio atmintį galima išplėsti naudojant kortelę „MicroSD“. Modelis „N100“ turi 13 MP pagrindinę kamerą, lęšį „bokeh“ portretams ir makro lęšį, kad fotografavimas būtų dinamiškas.

Abiejuose naujuosiuose įrenginiuose yra įdiegta operacinės sistemos „OxygenOS“ versija 10.5 – ta pati, kaip ir kituose naujausiuose „OnePlus“ telefonuose. „OxygenOS“ turi bemaž 300 galingų programinės įrangos optimizavimo variantų, kad išmanusis telefonas atitiktų didžiausius vartotojų lūkesčius.

Naujaisiais telefonais jau pradedama prekiauti Europoje, o jų pradinė kaina yra 329 („OnePlus Nord N10 5G“) ir 179 eurai („OnePlus Nord N100“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius