-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Optinis vaizdo stabilizavimas: „Lumia 920“, „iPhone 5“, „Galaxy S3“ ir „One X“ palyginimas

„Nokia Lumia 920“ turi vieną geriausių industrijoje vaizdo stabilizavimo sistemų (aišku, kalbant apie mobiliuosius telefonus), kadangi šiame įrenginyje suomių kompanija įdiegė atitinkamas optines ir programines technologijas. Tačiau kaip ši technologija atrodo lyginant su pagrindiniais konkurentais?
„Nokia Lumia 920“ ir „Apple iPhone 5“ filmavimo galimybių palyginimas.
„Nokia Lumia 920“ ir „Apple iPhone 5“ filmavimo galimybių palyginimas. / „Engadget“ nuotr.

Štai „iPhone 5“ taip pat turi įvairių patobulinimų, lyginant su „Apple“ mobiliaisiais pirmtakais, tačiau čia įdiegta tik programinė stabilizacija, todėl nereikia tikėtis, kad ji savo kokybe galės aplenkti naująjį „Lumia“, kai kalbame apie vaizdinės medžiagos filmavimą.

Portalo „Engadget“ atstovai neseniai turėjo galimybę išbandyti išmanųjį telefoną „Lumia 920“ ir palyginti jį su „Apple iPhone 5“, „Samsung Galaxy S3“ bei „HTC One X“ viename iš „Nokia“ tyrimų centrų Suomijoje. Tvirtinama, kad tai yra vienas iš pirmųjų pasaulyje palyginimų, atsižvelgiant į tai, kad „iPhone 5“ rinkoje pasirodė vos prieš savaitę, o išbandyti „Lumia 920“ kol kas galima tik Suomijoje.

Kaip ir buvo galima tikėtis, naujasis „Nokia Lumia 920“ sugebėjo žymiai geriau pasirodyti nei „iPhone 5“ (testams buvo panaudotas kartoninis laikiklis, kuris leido suvienodinti rankų vibraciją). Reikėtų pastebėti, kad testavime dalyvavo „Lumia 920“ prototipas, tačiau jo rodikliai jau dabar džiugina akį.

Kairėje pusėje – „Nokia Lumia 920“, dešinėje – „iPhone 5“:

Žurnalistai taip pat turėjo galimybę analogiškai išbandyti „Samsung Galaxy S3“ ir „HTC One X“ prieš „Lumia“ flagmaną. Abu priešininkai taip pat, kaip ir penktos kartos „iPhone“, neturi optinės stabilizavimo sistemos, todėl visiškai nenuostabu, jog jie atsilieka nuo suomių kūrinio:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius