Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pokalbių programa „Skype“ rodys reklamą

Populiarios visame pasaulyje pokalbių programos „Skype“ kūrėjai paskelbė, kad eksperimentuoja su reklamos rodymu programos lange.
„Skype“ logotipas.
„Skype“ logotipas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai jie pranešė savo oficialiame tinklaraštyje, detaliai paaiškindami konkrečius niuansus ir priežastis. Be abejo, tai daroma ne iš gero gyvenimo.

Kūrėjai nori daugiau investuoti į programos tobulinimą, bet negauna pakankamai pajamų, dėl to priversti ieškoti naujų pajamų šaltinių, vienas iš kurių yra reklama.

Tačiau tikinama, kad tai nebus staiga pasirodantys „baneriai“ ar iššokantys langai – reklama neturi trukdyti naudotis „Skype““. Skelbimai bus aukštos kokybės – deramasi su tokiomis įmonėmis, kaip „Groupon“, „Universal Pictures“ ir „Visa“.

Taip pat svarbu, kad reklamos rodymui bus naudojami kai kurie vartotojų duomenys iš anketos – amžius, gyvenamoji vieta, lytis.

Kol kas eksperimentines reklamas matys tik JAV, Didžiosios Britanijos bei Vokietijos gyventojai. Bet, sėkmės atveju, kampanijos bus išplėstos ir kitose šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius