-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prasideda „iPhone 11“ išankstinių užsakymų karštinė: ryšio operatoriai laukia su dovanomis

Visi didieji Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriai nuo vidurnakčio, rugsėjo 20 dienos, pradėjo priiminėti išankstinius „iPhone 11“ serijos telefonų užsakymus, siūlo labai dideles nuolaidas grąžinantiems savo ankstesnius „iPhone“ ir dar žada pirkėjams dovanų.
„iPhone 11“ korpuso spalvų variantai
„iPhone 11“ korpuso spalvų variantai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įrenginių kainos „Tele2“ ir „Telia“ salonuose bei svetainėse panašios.

„Tele2“ skelbia, kad „iPhone 11“ su 64 GB vidine atmintine galima užsisakyti už 819 Eur, su 128 GB – už 869 Eur, o su 256 GB atmintine – už 999 Eur. „iPhone Pro“ su 64 GB atmintine kainuoja 1179 Eur, o su 256 GB – 1349 Eur. „iPhone Pro Max“ su 64 GB atmintine įsigyti galima už 1279 Eur, o su 256 GB talpos vidine atmintine – už 1449 Eur.

„Telia“ siūlys „iPhone 11“ nuo 829 eurų, „iPhone 11 Pro“ – nuo 1179 eur, o „iPhone 11 Pro Max“ – nuo 1279 eurų. Didžiausios atminties – 512 GB „iPhone 11 Pro Max“ kainuos 1679 eurus.

„Bitės“ svetainėse ir salonuose „iPhone 11“ kainuos nuo 829 eurų, „iPhone 11 Pro“ – nuo 1179 eur, o „iPhone 11 Pro Max“ – nuo 1289 eurų. Ryte, veikiausiai įvertinus konkurentų pasiūlymus, „Bitė“ pranešė apie kainų korekcijas: „iPhone 11“ atpigintas 10 eurų, iki 819 eurų. Tokia pačia suma pamažinta ir „iPhone 11 Pro Max“ kaina – nuo 1289 iki 1279 eurų.

Naujųjų įrenginių kainą galima smarkiai susimažinti grąžinant savo seną „iPhone“. Tiesa, čia ryšio operatorių skelbiamos nuolaidos už įrenginius gerokai skirsis: „Tele2“ žada grąžinti iki 400 eurų, „Telia“ – iki 450 eurų, priklausomai nuo grąžinamo įrenginio modelio ir jo būklės bei bus pateikta po įrenginio įvertinimo. Ir nors daugeliu atveju pasiūlyti savo įrenginį antrinėje rinkoje būtų pelningiau, garantuotas supirkimas operatoriaus salone yra gerokai patogesnis.

„Šio gamintojo flagmanai mūsų klientų tarpe yra vieni mėgstamiausių. Džiaugiamės, kad jie naujuosius telefonus išbandyti galės jau šį mėnesį, o atnešę senąjį – dar ir gauti nuolaidą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Pastaraisiais metais matėme, kad ne vieno išmaniųjų flagmanų gamintojo įrenginiai rinkoje sugeba nustebinti pirkėjus, tačiau tik „iPhone“ lieka nepralenkiami pagal išankstinės prekybos rezultatus ir žmonių susidomėjimą. Daugiau kaip 10 metų esame oficialūs „Apple iPhone“ produkcijos platintojai šalyje ir manome, kad šiemet susidomėjimas „iPhone 11“ serijos telefonais bus didžiulis“, – sako Rimantė Marcišauskienė, „Telia“ telefonų kategorijos vadovė.

Prekyba naujaisiais telefonais ir jų pristatymas užsisakiusiems iš anksto prasidės dar po savaitės – rugsėjo 27-ąją.

„Tele2“ iš anksto naujuosius „Apple“ flagmanus užsisakantiems klientams paruošė ir specialų pasiūlymą. Klientai iš anksto užregistravę bet kurio „iPhone 11“ serijos išmaniojo užsakymą iki rugsėjo 27 d. ir pasirašę 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ pokalbių planu nuo 7,5 Eur/mėn., iš skelbiamų www.tele2.lt, visą pusmetį neribotą internetą gaus dovanų. Suteikiami gigabaitai galios visoje Lietuvoje.

Žmonės, užsisakantys naujuosius „iPhone“ „Telia“ salone ar svetainėje, taip pat gaus galės specialiai jiems sukurto ryšio plano pasiūlymą – neribotus pokalbius, SMS ir 11 GB mobiliųjų duomenų už 11 eurų mėnesinį mokestį. Papildomai „Telia“ savo e. parduotuvėje su specialiu kodu siūlys įsigyti „iPod“ ausines už 153 eurus (standartinė jų kaina – 179 eurai).

Rinktis bus galima net iš 6 „iPhone 11“ flagmano korpuso spalvų: juodos, baltos, žalios, purpurinės, geltonos ir specialaus RED leidimo raudonos spalvos „iPhone Xr“.

Raudonos spalvos išmanieji, kaip ir kiti RED prekės ženklo linijos gaminiai, yra skirti prisidėti prie pasaulinės kovos su AIDS paramos. Šie įrenginiai garsina roko žvaigždės Bono įsteigtą organizaciją RED, visame pasaulyje kovojančią prieš AIDS.

Tuo tarpu, įsigyjantys „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ modelius galės rinktis iš 4 spalvų: sidabrinės, auksinės, žalios ir pilkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius