Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pakeisdamas vartotojų profilius „Facebook“ duos 7 dienas apsivalyti

Socialinis tinklas „Facebook“ atnaujina visų vartotojų asmeninių puslapių dizainą, pakeisdamas senąją „sieną“ naująja „laiko linija“ (angl. timeline). Ji bus įjungta priverstinai, „Facebook“ nariai apie tai bus infomuojami asmeniniu pranešimu. Klientams bus suteikiamos 7 dienos „apsivalyti“ savo profilį.
Dažniausia nuorodomis į tinklaraščių įrašus dalinamasi socialiniame tinkle „Facebook“.
„Facebook“ naujovės gali pradžiuginti ne visus vartotojus. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Timeline“ buvo pristatyta dar pernai, iki šiol ši funkcija buvo pasirenkama, bet neprivaloma. Artimiausiomis savaitėmis „Facebook“ ketina priverstinai įdiegti ją visiems savo vartotojams, skelbia Dailymail.co.uk.

„Facebook“ nariai apie asmeninio profilio pakeitimą bus informuojami išryškinta žinute puslapio viršuje. Tie, kurių profilis bus pakeistas, turės 7 dienas jį apvalyti: paslėpti pranešimus ar nuotraukas, kurių neturėtų matyti pašaliniai, ar kitą asmeninę informaciją.

Privatumo nustatymų „Facebook“ nekeičia, tačiau dalis viešos informacijos (pvz., nuotraukos, kuriose žmogus buvo pažymėtas) dabar bus labiau išskiriama. Tai, kas matoma „Timeline“, o kas ne, galima keisti pasirinkus „Privatumo nustatymai“.

„Pernai mes pristatėme „Timeline“ – naują profilių dizainą, kuris išryškina nuotraukas, įrašus ir svarbius gyvenimo įvykius, papasakodamas jūsų gyvenimo istoriją, – rašoma „Facebook“ tinklaraštyje. – Per ateinančias kelias savaites „Timeline“ bus aktyvuotas visiems. Kai tai bus atlikta, jūs turėsite 7 dienas susitvarkyti tai, kas bus rodoma jūsų profilyje. Taip jums suteikiama proga pridėti ar paslėpti tai, ką norite, kol niekas kitas to nepamatė.“

Nors atrodo gerokai patraukliau už senąją „sieną“, „Timeline“ susilaukė kritikos dėl to, kad parodo senas nuotraukas ar įrašus, kuriuos žmonės jau spėjo užmiršti.

Naujoji išvaizda taip pat leis naudotis įvairiomis aplikacijomis, kurios automatiškai skelbia informaciją apie jų veiklą (pvz., kokios muzikos jie klausosi, ką gamina valgyti ir pan.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius