-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasti pigiausią prekę padės išmaniųjų telefonų programėlė

Sparčiai populiarėjančių išmaniųjų telefonų vartotojams sukurta speciali lietuviška kainų lyginamoji programėlė „Kainos“. Portalo Kainos.lt pristatyta programėlė padės palyginti pasirinktos prekės kainą skirtingose parduotuvėse ir sužinoti, kur ją galima įsigyti pigiausiai, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Programėlė „Kainos“ leidžia lyginti įvairių prekių – pradedant buitine technika, baigiant kosmetika ir knygomis – kainas.
Programėlė „Kainos“ leidžia lyginti įvairių prekių – pradedant buitine technika, baigiant kosmetika ir knygomis – kainas. / Kainos.lt nuotr.

Bet kuriame prekybos centre išmaniuoju telefonu bus galima nuskenuoti norimos prekės brūkšninį kodą ir sužinoti, už kokią kainą ją parduoda kiti pardavėjai. Programėlės kataloge yra daugiau nei 200 tūkst. įvairių pardavėjų siūlomų būtiniausių prekių.

Programėlė „Kainos“ leidžia ne tik lyginti įvairių prekių – pradedant buitine technika, baigiant kosmetika ir knygomis – kainas, bet ir sudarytipasirinktų prekių sąrašus, dalytis informacija elektroniniu paštu ar per socialinius tinklus.

Šiuo metu programėlė „Kainos“ skirta „Android“ operacinę sistemą naudojantiems išmaniesiems telefonams HTC, „Samsung“, LG, „Motorolla“ ir „Sony Ericsson“. Artimiausiu metu pasirodys programėlės versija, skirta „iPhone“ išmaniojo telefono operacinei sistemai.

Programėlę šiuo metu galima parsisiųsti nemokamai iš programėlių keitimosi portalo „Android Market“. Netrukus „Omnitel“ ir „Bitės“ klientai galės ją parsisiųsti ir iš šių įmonių svetainių.

Pirmoji lietuviška kainų palyginimo sistema Kainos.lt internete veikia nuo 2006-ųjų. Pasak portalo atstovo Arūno Kumpio, kainų palyginimo svetainė sparčiai populiarėja – kas mėnesį ją aplanko apie 170 tūkst. unikalių lankytojų. Programėlė išmaniesiems telefonams leis sistema naudotis patogiau: bet kurioje vietoje ir bet kuriuo metu.

„Norime, kad mūsų paslaugos pasiektų vartotoją kuo paprasčiau. Pagrindinis šios programėlės pranašumas – nereikia gaišti laiko įvedant prekės pavadinimą ar ieškoti kompiuterio, norint palyginti kainas. Prekės kainų sąrašą tiesiai į telefoną galima gauti vienu mygtuko paspaudimu nuskenavus brūkšninį kodą“, – sakė A.Kumpis.

Interneto puslapyje Kainos.lt pirkėjai gali rasti informaciją apie daugelį Lietuvoje parduodamų prekių su nuotraukomis ir aprašymais, lyginti skirtingų pardavėjų pasiūlymus, skaityti kitų pirkėjų rekomendacijas, pareikšti nuomonę apie prekes ir pardavėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius