-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ konkursas „Nepaprasta kasdienybė“ baigtas! Skelbiame nugalėtojus

Sausis yra pripažintas liūdniausiu mėnesiu metuose, kai pasibaigus šventėms kone kiekvieną aplanko melancholiški jausmai. Nors metus neretai pradedame išsikėlę daugybę asmeninių tikslų, tačiau slogios nuotaikos sumažina motyvaciją. Pažadai daugiau sportuoti, išmokti fotografijos paslapčių, pradėti daugiau skaityti, nejučia pasimiršo? „Samsung“ skelbia konkursą ir kviečia naujus metus pradėti patiems susikuriant nepaprastą kasdienybę.
Samsung
„Samsung“ konkursas- dalinkitės nepaprastomis akimirkomis ir gaukite prizus_Nuotrauka / Partnerio nuotr.

Nupuošus Kalėdinę eglutę, grįžtame į įprastą savo gyvenimą, o nuovargis, atsiradęs po ilgo šventinio maratono, persikelia į naujai prasidėjusius metus, todėl dažnai žmonės jaučia nepaaiškinamą išsekimą ir motyvacijos stoką. Jiems stinga polėkio įsitraukiant į įprastą rutiną, o nauji išsikelti tikslai vis atidėliojami.

Svarbu suprasti, kad šiuo laikotarpiu šitaip jaustis yra visiškai normalu. Vienas iš geriausių būdų sušvelninti šią būseną – kuo ilgiau būti dienos šviesoje. Trumpos žiemos dienos prisideda prie vitamino D stygiaus organizme, todėl ilgainiui nuotaika tampa prastesnė. Reikėtų pasinaudoti kiekviena proga išeiti į lauką – pasivaikščioti savaitgaliais ar per pietų pertrauką. Žinoma, laikantis visų karantino reikalavimų.

„Samsung“ šiais metais nori parodyti, kad sausis yra puikus metas atrasti naują hobį ir paversti savo metų pradžią nepaprasta. Sakoma, kad pasidalinus džiaugsmu, jis padvigubėja, todėl bendrovė kviečia dalintis geromis emocijomis.

Kiekvienoje dienoje galima atrasti akimirkų, kurios džiugina. Parodykite, kas šiais metais jus įkvepia ir jūsų kasdienybę paverčia nepaprasta. Galbūt tai yra jūsų antroji pusė, augintinis ar įdomi knyga? Fiksuokite kiekvieną džiaugsmingą akimirką, kuri jūsų dieną padarė nepaprasta, ir dalyvaukite „Samsung“ konkurse.

Konkurso sąlygos:

  • Fotografuokite tai, kas šiandien jus nudžiugino, o jūsų kasdienybę pavertė nepaprasta.

  • Savo nuotraukas siųskite mums el. paštu konkursai@15min.lt arba tiesiog jas publikuokite savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pridėdami grotažymę #nepaprastakasdienybe ir žymėdami @samsunglt. Šios nuotraukos atsidurs 15min.lt galerijoje, o vasario 15 d. atsitiktiniu būdu bus išrinkti du žmonės, kurie laimės po 200 eurų vertės kuponą apsipirkti www.samsung.lt elektroninėje parduotuvėje.

  • Konkursas vyks nuo sausio 15 d. iki vasario 15 d.

Užfiksuoti nepaprastą dienos akimirką nesudėtinga. Tinkamas apšvietimas daro stebuklus – gražiausias nuotraukas padarysite natūralioje dienos šviesoje. Gylio ir išskirtinumo jūsų nuotraukai suteiks tinkamas fokusavimas, pabrėžiantis pagrindinį nuotraukos objektą. Jei nesate įgudęs fotografas, leiskite jūsų išmanaus telefono kamerai darbą padaryti už jus.

„Samsung“ 2021-uosius metus pradėjo išties nepaprastai – vartotojams pristatė naujausius „Galaxy S21“ serijos telefonus, kurie išsiskiria ne tik unikaliu dizainu, tačiau ir profesionalaus lygio kamerų rinkiniu. Kartu su patobulintu 108 MP sensoriumi, galima užfiksuoti kiekvieną savo nepaprastos kasdienybės akimirką. Net jei vaikštant miške jūsų dieną praskaidrino tolumoje pamatytas paukštis, naudodamiesi „Galaxy S21 Ultra“ jį nufotografuosite be rūpesčių – telefone esanti „100x Space Zoom“ funkcija padės jums nepraleisti nei vienos detalės.

200 eurų vertės kuponus apsipirkti www.samsung.lt elektroninėje parduotuvėje laimėjo Artūras, atsiuntęs savo nuotrauką į 15min.lt redakciją, ir Rima Vaniarchina, savo nuotrauka pasidalinusi socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Su laimėtojais „Samsung“ komanda susisieks per savaitę ir perduos prizus. Dėkojame dalyviams už puikius kadrus. Atraskime visi kasdien tai, kas mus džiugina!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius