-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ pristatė vandeniui atsparius „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“

Sekmadienio vakarą Barselonoje „Samsung“ pristatė naujus „Galaxy S“ serijos flagmanus. Kaip ir skelbta anksčiau nutekintuose pranešimuose, „Galaxy S7“ bei „Galaxy S7 Edge“ bus atsparūs vandeniui ir su microSD jungtimi.
„Samsung“ pristatė „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ telefonus
„Samsung“ pristatė „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ telefonus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Samsung Galaxy S7“ turi 5,1 colio įstrižainės Quad HD ( 2560×1440 ) Super AMOLED ekraną ir vizualiai mažai kuo skiriasi nuo pirmtako, o „S7 Edge“ ekranas nuo šiol bus didesnis ir sieks 5,5 colio. Vienas iš subtilių naujų įrenginių skirtumų – šįsyk bus išlenkta „Gorila Glass 4“ stiklu dengta nugarinė telefonų dalis, kad juos būtų patogiau laikyti rankose.

„Samsung Galaxy S7“ ir „S7 Edge“ turės „visada įjungto“ ekrano funkciją, kurią sekmadienį telefone G5 pristatė ir LG. Anot „Samsung“ mobilių produktų vadovo ir „Samsung“ viceprezidento Justino Denisono, žmogus vidutiniškai į telefono ekraną kasdien pažiūri 150 kartų, o nauja „visada įjungto” ekrano funkcija leis tai daryti patogiau.

Ekranas nešvies tik tuomet, kai telefonas gulės kišenėje arba ant stalo nugarėle į viršų, tačiau kitais atvejais rodys laiką ir svarbiausią pranešimų informaciją.

„Samsung“ viceprezidentas džiaugėsi, kad bendrovei pavyko telefonuose įdiegti ir vandens apsaugos technologiją neinant į kompromisus su dizainu – „Galaxy S7“ ir „S7 Edge“ apsaugotas IP 68 technologija: tai reiškia, kad telefonai gali iki pusvalandžio pragulėti ne didesniame nei pusantro metro gylyje.  

Dar kelios jau anksčiau nuspėtos naujovės – nuo šiol vidinę telefonų atmintį bus galima praplėsti microSD kortele, o telefonų baterijos bus talpesnės – 3000 mAh „Samsung Galaxy S7“ ir 3600 mAh „Samsung Galaxy S7 Edge“ (S6 ir S6 Edge buvo atitinkamai 2550 mAh ir 2600 mAh).

Nugarinėje telefonų dalyje esanti kamera S7 modeliuose bus mažiau atsikišusi nei S6. Kiek neįprasta, kad naujos kameros megapikselių skaičius sumažėjo nuo 16 MP iki 12 MP, tačiau „Samsung“ teigia, jog nauji pikseliai sugers iki 56 proc. daugiau šviesos, todėl nuotraukos bus kur kas kokybiškesnės.

„Samsung Galaxy S7“ telefonuose bus didžiausia diafragma (f/1.7 ) iš visų išmaniųjų gamintojų, o dviguba pikselių sistema vaizdą leis sufokusuoti iki trijų kartų greičiau, nes nuo šiol kiekvienas iš 12 mln. pikselių veiks tarsi fokusuojantis pikselis.

JAV rinkai skirti „Galaxy S7“ „Edge“  veiks su „Snapdragon 820“ procesoriumi, o Europos – su „Samsung“ gamintu „Exynos“. Procesorius bus beveik trečdaliu spartesnis nei pirmtakuose ir turės skysto aušinimo technologiją, operatyviosios atminties kiekis padidintas iki 4GB RAM.

Didžiosiose rinkose „Samsung“ telefonai pasirodys nuo kovo 11 dienos. Iš anksto užsisakę telefonus nemokami gaus ir „Gear VR“ akinių versiją.

„Samsung“ sekmadienį anonsavo ir „Gear 360“ kamerą, kur leidžia daryti vaizdo įrašus 360 laipsnių kampu. Ant scenos kiek netikėtai pristatymo pabaigoje pasirodė ir „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, kuris kalbėjo apie VR potencialią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius