-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savybės, kurias privalo turėti išmanusis televizorius

Naujausias kompanijos „Samsung“ tyrimas* rodo, kad renkantis televizorių net 43 proc. Lietuvos gyventojų yra svarbios išmaniosios įrenginio funkcijos. Taigi, kokiomis savybėmis turi pasižymėti šių dienų išmanusis televizorius ir kaip iš nemenkos pasiūlos parduotuvėse išsirinkti geriausią bei ilgiausiai tarnausiantį? Vienas iš pasirinkimų – „Samsung QLED TV“, pasižymintis naujausiomis technologijomis.
„Samsung One Remote Control“
„Samsung One Remote Control“ / Užsakovo nuotr.

Vienas pultelis visiems įrenginiams

Patobulintas nuotolinio valdymo pultelis „Samsung One Remote Control“ kur kas paprasčiau leidžia valdyti tiek televizorių, tiek ir kitus su juo sujungtus prietaisus – priedėlius, žaidimų konsoles, „Blu-Ray“ grotuvus ir visa kita. Skirtingas išmaniojo televizoriaus funkcijas galima įjungti balsu, naudojantis pultelyje integruota balso atpažinimo galimybe. Nors šis pultelis gali žymiai daugiau nei jo pirmtakai, jis atrodo ir kompaktiškesnis, ir dailesnis nei kada nors anksčiau.

Užsakovo nuotr./„Samsung QLED TV“
Užsakovo nuotr./„Samsung QLED TV“

Automatinis kitų prietaisų atpažinimas

Jei anksčiau vargdavote, kol meniu atrasdavote visus su televizoriumi sujungtus įrenginius, tokius kaip, žaidimų konsolė, įsigijus „QLED TV“, tai nepasikartos. Vos tik prijungsite įrenginius, televizorius juos automatiškai atpažins, o prietaisų pavadinimus išvysite jo meniu.

Patogus valdymas mobiliaisiais įrenginiais

„Samsung Smart View“ programėlė, veikianti ir „Android“, ir „iOS“ įrenginiuose, leis lengvai atrasti norimą turinį bei pasiekti pagrindinius televizoriaus nustatymus keliais mygtukų paspaudimais. Be to, naršydami meniu ir naudodami iššokančius langus telefone, netrukdysite kitiems namiškiams, tuo metu žiūrintiems televizorių. Taip pat, naudodami telefoną kaip valdymo pultelį, galėsite lengvai peržiūrėti nuotraukas, vaizdo įrašus bei bendrauti socialiniuose tinkluose vienu metu.

Užsakovo nuotr./„Samsung Smart View“
Užsakovo nuotr./„Samsung Smart View“

Tvarka pagal Jūsų pačių įpročius

Televizoriaus savininkas galės suasmeninti savo „Smart Hub“ sąsają, perkeldamas visas dažniausiai naudojamas programėles, pavyzdžiui, „Netflix“, „Youtube“, „Amazon“, bei nustatymus į vieną langą. Tokiu būdu visą turinį bus galima peržiūrėti patogiau ir nebeteks klaidžioti tarp skirtinų meniu.

Užsakovo nuotr./Tvarka pagal jūsų pačių įpročius
Užsakovo nuotr./Tvarka pagal jūsų pačių įpročius

Pramogos, kilstelėtos į kitą lygį

Žaidimų mėgėjai įvertins „QLED TV“ vaizdo rezoliuciją ir technines galimybes. Be to, jo savininkams nebereikės papildomų įrankių – kompiuteris prie televizoriaus prijungiamas labai paprastai. Beliks mėgautis žaidimu be jokių strigimų ar pertrūkių.

*Apie tyrimą

„Samsung Electronics Baltics“ kartu su „OMD Snapshots” inicijuota internetinė apklausa buvo vykdoma 2017 metų gegužės mėnesį. Apklausti ekonomiškai aktyvūs 15-70 metų Baltijos šalių gyventojai. Iš viso apklausoje dalyvavo 702 respondentai iš Latvijos, 886 – iš Lietuvos ir 500 – iš Estijos.

Daugiau informacijos: www.samsung.lt

VIDEO: Savybės, kurias privalo turėti išmanusis televizorius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius