-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skype“ vartotojai praneša apie programos sutrikimus

Pirmadienį priešpiet Lietuvos laiku ėmė strigti programa „Skype“. Kai kuriems vartotojams prisijungus prie programos buvo matomas toks pats „Skype“ simbolis, kaip ir jungiantis prie interneto, tačiau dalis vartotojų žinutes išsiųsti gali. Apie „Skype“ sutrikimus praneša įvairių šalių vartotojai.
Skype
Skype / Scanpix / Postimees.ee
Temos: 2 Skype Internetas

„Skype“ vartotojams rodoma, kad programa jungiasi prie interneto, tačiau dalis jų žinutes draugams išsiųsti vis dėlto gali. Kitiems to padaryti neišeina. 

Kas sukėlė sutrikimą, kol kas neaišku. „Skype“ internetinėje svetainėje skelbiama, kad bendrovės atstovai žino apie nesklandumus ir juos taiso.

„Sutrikimo paveikti vartotojai negalės pakeisti savo būsenos, visi jų kontaktai atrodys taip, tarsi būtų neprisijungę ir nebus galimybės jiems paskambinti. Žinutės siunčiamos kaip ir įprastai“, – rašoma bendrovės internetinėje svetainėje.

Tiesa, kaip teigiama tinklalapyje, sutrikimas nepalietė „Skype“ internetinės versijos, kurioje galima matyti vartotojų būseną, skambinti ir siųsti žinutes.

Internetinę programos versiją galite pasiekti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius