-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sourcery“ akademija skelbia atranką programavimo studentams

Jaunus programavimo talentus ugdanti „Sourcery” akademija skelbia registraciją į pavasario semestrą Vilniuje ir Kaune. Nemokamas programavimo kursas priims studentus, kurie vasario 23 d. geriausiai įveiks atrankos testą.
„Sourcery“ akademija
„Sourcery“ akademija / „Devbridge Group“ nuotr.

JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” įkurtoje „Sourcery” akademijoje studentai tris mėnesius intensyviai dirbs su naujausiomis web technologijomis ir įgis darbo tarptautinėje įmonėje patirtį.

Mokslai akademijoje yra nemokami, į juos patenka geriausiai atrankos užduotį atlikę technologijų entuziastai, pasiryžę gilinti programavimo žinias. Vieša atranka įvyks vasario 23d., ketvirtadienį, Vilniuje ir Kaune. Atrankoje dalyvauti gali visi užsiregistravę dalyviai.

„Devbridge Group“ nuotr./„Sourcery“ akademija
„Devbridge Group“ nuotr./„Sourcery“ akademija

„Akademijos studentai įgaus bazines programavimo žinias, išbandys mūsų įmonės procesus. Šį pavasarį dirbsime su ReactJS ir ASP.NET Core technologijomis, vyks grupinės paskaitos ir darbas prie individualių projektų. Programos metu, studentai dirbs su įmonės programavimo specialistais“, – pavasario semestrą pristato „Sourcery” akademijos vadovas Alvydas Muliuolis.

Šie kursai leidžia studentams ne tik gilinti programavimo žinias, bet ir padeda jiems integruotis į technologijų darbo rinką. Iki šiol akademija tris metus iš eilės veikė Kaune, šiemet, pirmą kartą atvers duris ir Vilniuje. Plėtrą į sostinę padiktavo neseniai Vilniuje atidarytas naujas, erdvus įmonės padalinys.

„Devbridge Group“ nuotr./Viktoras Gurgždys
„Devbridge Group“ nuotr./Viktoras Gurgždys

„Mūsų darbuotojai turi visas galimybes sukurti geriausias savęs versijas, mokytis iš puikių specialistų. Visą tai norime suteikti ir jauniesiems programuotojams, kurie šiuo metu gal tik svarsto tokios specialybės galimybes. „Sourcery” akademija mums leidžia pastebėti jaunuosius talentus, tad jai pasibaigus, geriausius studentus pakviečiame į darbo pokalbius“, – sako „Devbridge Group” viceprezidentas ir padalinio Lietuvoje vadovas Viktoras Gurgždys.

„Sourcery” akademija vyksta du kartus per metus, rudenį ir pavasarį Vilniuje ir Kaune. Šie kursai leidžia studentams gilinti programavimo žinias ir padeda jiems integruotis į technologijų darbo rinką. Mokslai akademijoje yra nemokami. Kiekvienas kursas trunka tris mėnesius, viename mieste studijuoja po 20-25 studentų, kurie į akademiją patenka geriausiai atlikę atrankos užduotį. „Sourcery” akademijos studentai mokosi JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” patalpose, jiems dėsto įmonės specialistai.

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro per 250 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Kauno ir Vilniaus padaliniuose. Įmonės klientai – pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, „Morningstar”, „Fitch”, „Louis Dreyfus”, „John Deere” ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius