-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalį Lietuvą sudrebins kompiuterinių žaidimų kultūros renginys „GameOn“

Tūkstančiai kompiuterinių žaidimų fanų, elektroninio sporto entuziastų ir smalsuolių turės progą pirmą kartą Lietuvoje išvysti milžinišką žaidimų kultūros parodą – „GameOn“. Renginys turėtų tapti traukos centru ne tik Lietuvoje, tačiau ir visame regione. Pirmą kartą įvyksianti paroda žada nustebinti savo mąstu – renginys vyks „Siemens Arenoje“.
Kompiuteriniai žaidimai
Kompiuteriniai žaidimai (asociatyvi nuotr.) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Spalio 31 dieną kiekvienas Lietuvos ar kaimyninių šalių žaidėjas galės pasijusti tarsi žuvis vandenyje. Žaidimų kultūros paroda „GameOn“ žada pritraukti didžiausias pasaulyje žaidimų kūrėjų studijas ir išsiskirti veiklų įvairove.

Užtikrintai galime pasakyti, kad Lietuvoje nieko panašaus tikrai nėra buvę ir tai kas spalio 31 d. įvyks „Siemens Arenoje“ įeis į Lietuvos žaidimų kultūros istoriją

Renginio organizatoriai žada, kad kiekvienas žmogus, kuris nors kartą yra bandęs bet kokį kompiuterinį žaidimą, tikrai turės ką veikti „GameOn“ metu.

„Labai džiaugiamės turėdami progą organizuoti pirmąjį tokio dydžio žaidimų kultūros renginį Lietuvoje. Užtikrintai galime pasakyti, kad Lietuvoje nieko panašaus tikrai nėra buvę ir tai kas spalio 31 d. įvyks „Siemens Arenoje“ įeis į Lietuvos žaidimų kultūros istoriją“ sakė vienas iš renginio organizatorių – Jonas Brazys.

„GameOn“ išskirtinumas – įvairovė

Vienas iš pagrindinių organizatorių akcentuojamų dalykų yra tai, kad „GameOn“ metu vyks keleto tipų ir įvairių pomėgių auditorijai pritaikyti renginiai. Kiekvienam užkietėjusiam žaidėjui įdomiausia taps parodos dalis, kurioje bus galima išbandyti naujausius kompiuterinius žaidimus naudojantis aukščiausio lygio technika, susipažinti su žaidimų kūrėjais ar pamatyti savo mylimą studiją, elektroninio sporto fanai galės stebėti aukščiausio lygio kovas tarp geriausių „Counter Strike: Global Offensive“ Baltijos šalių komandų, o vakare pasinerti į didžiausio pasaulyje e-sporto turnyro, „League of Legends“ pasaulio čempionato finalą.

Tuo tarpu dieną vyksianti edukacinė renginio dalis žada pasiūlyti paklausyti žaidimų kūrėjų ir sužinoti kaip pradėti savo svajonių darbą, o tėvelius kvies susipažinti su žaidimų kultūra ir sužinoti kaip išrinkti tinkamą žaidimą savo atžalai, norint, kad ši pramoga taptų puikiu auklėjimo įrankiu.

Išskirtinis dėmesys Lietuvos žaidimų kūrėjams

Įpatingo dėmesio renginio metu žada susilaukti ir mūsų šalyje esančios žaidimų kūrėjų studijos. Specialiai renginiui sukurta Lietuvos žaidimų kūrėjų zona suteiks progą susipažinti su geriausiais šalies žaidimų kūrėjais, pasikalbėti apie jų darbą ir pamatyti kokie deimantai slypi mūsų žaidimų kūrėjų studijose.

Lietuvos žaidimų kurėjų asociacijos valdybos narys Artūras Rumiancevas džiaugėsi puikia proga Lietuviams pasirodyti: „Tai yra puiki galimybė mūsų šalies žaidimų kūrėjams parodyti ką jie yra sukūrę. Vis dažniau girdimos Lietuvos kūrėjų sėkmės istorijos tik įrodo, kad kalbos apie Lietuvos potencialą ne iš piršto laužtos. Žaidimų industrija po truputį tampa rimtu verslu mūsų šalyje, o aš net neabejoju, kad „GameOn“ pasirodysiančios Lietuvos žaidimų kūrėjų studijos turės ką parodyti.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius