-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugedęs maršrutizatorius daliai „Tele 2“ klientų ryšį sutrikdė beveik visam pirmadieniui

Pirmadienį dalis „Tele 2“ klientų negalėjo naudotis tinklo paslaugomis. Dėl maršrutizatoriaus gedimo, bendrovės teigimu, nuo dešimtos iki dvyliktos valandos dienos „Tele 2“ ryšio paslaugomis negalėjo naudotis iki kelių procentų Lietuvos gyventojų, vėliau nesklandumus galėjo pajusti mažesnė dalis klientų. Sutrikimai visiškai pašalinti buvo pirmadienio vakarą.
Moteris naudojasi išmaniuoju telefonu
Moteris naudojasi išmaniuoju telefonu / Scanpix nuotr.

Pasak „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktoriaus Andriaus Baranausko, dėl gedimo buvo kaltas ne Lietuvoje sugedęs maršrutizatorius, tačiau jau po kelių valandų klientai buvo pajunti ant atsarginio. Vis dėlto, dalis klientų ir po to galėjo justi ryšio sutrikimus – kai kurie 15min.lt skaitytojai apie sutrikimus informavo pirmadienio vakarą.

„Srautas buvo perkeltas ant atsarginio maršrutizatoriaus ir stabilizuotas. Tačiau dalį srauto teko perkelti rankiniu būdu, todėl buvo daug įvairių mažų gedimų- dalis klientų negalėjo pasinaudoti internetu ar paskambinti, kitiems pavyko prisiskambinti tik iš trečio karto. Atsiprašome klientų dėl patirtų nepatogumų“, - sakė  A.Baranauskas.

Bendrovės atstovo teigimu, ryšys antradienį veikia visu pajėgumu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius