Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viskas, ką turite žinoti apie „iPhone 6“

„Apple“ jau netrukus išleis savo flagmaną, kuris, kaip skelbiama, vadinsis „iPhone 6“ ir bus pristatytas rugsėjo 9 dieną. Kasdien pasipilant aibei gandų apie naują „Apple“ išmanųjį, telegraph.co.uk apibendrina, ko galima tikėtis iš būsimo „Apple“ išmaniojo.
Išmanieji telefonai „Apple iPhone“
Išmanieji telefonai „Apple iPhone“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dizainas ir ekranas

Taip pat buvo pasirodę pranešimų, kad „Apple“ gamindama telefonus susidūrė su sunkumais, todėl tikėtina, kad iš pradžių bus pristatytas ir prekybos vietas pasieks telefonas su 4,7 colio ekranu, o antrojo gali teikti palaukti.

Manoma, kad naujasis telefonas, kuris turėtų būti ploniausiais iš iki šiol išleistų „iPhone“ modelių, kainuos 2,4 tūkst. litų – tiek pat, kiek „iPhone 5S“.

Neabejojama, kad „Apple“ paseks ekranų didinimo tendencijomis ir išleis du modelius didesniais 4,7 ir 5,5 colių ekranais. Flagmanus didesniais ekranais pagamino ir pagrindiniai konkurentai „Samsung“, HTC bei „Sony“.

Be to, apklausos rodo, kad dauguma „iPhone“ naudotojų norėtų telefono didesniu ekranu.

Buvo kalbų, kad naujasis telefonas bus pagaminta iš safyro stiklo – sintetinio išauginto kristalo, kuris naudotas „iPhone 5S“ meniu mygtuko ir fotoaparato objektyvo dangtelio gamybai. Tiesa, išanalizavus „iPhone“ tiekėjų grandinę, tokių įrodymų nerasta.

Taip pat buvo pasirodę pranešimų, kad „Apple“ gamindama telefonus susidūrė su sunkumais, todėl tikėtina, kad iš pradžių bus pristatytas ir prekybos vietas pasieks telefonas su 4,7 colio ekranu, o antrojo gali tekti palaukti.

Taivano popmuzikos žvaigždė Jimmy Linas paskelbė keletą būsimo „iPhone“ nuotraukų Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“. Jis jau ne kartą yra įkėlęs „Apple“ produkcijos iliustracijų prieš ją pristatant oficialiai, kurios vėliau pasirodydavo esančios tikros – tą jis padarė su „iPhone 5“ ir „iPad Mini“.

Jimmy Lino nuotr./Taivano popmuzikos žvaigždė Jimmy Lino paviešintas iPhone konceptas
Jimmy Lino nuotr./Taivano popmuzikos žvaigždė Jimmy Lino paviešintas „iPhone“ konceptas

Taivaniečio nuotraukoje šalia penktos kartos „iPhone“ padėtas neva būsimas „iPhone 6“ švelnesnėmis kraštinėmis šlifuotu aliuminio korpusu.

Kaip ir pirmtakas, naujasis „iPhone“ turėtų būti sidabrinės, auksinės ir tamsiai pilkos spalvų.

Tiesa, Australijos tinklaraištininkas Sonny Dicksonas išpublikavo keletą nuotraukų, kurios skiriasi nuo paviešintų J.Lino – čia „iPhone“ rodomas labiau išlenktomis kraštinėmis.

Sonny Dicksono nuotr./Australijos tinklaraštininko Sonny Dicksono paviešinta
Sonny Dicksono nuotr./Australijos tinklaraštininko Sonny Dicksono paviešinta „iPhone“ nuotrauka
Sonny Dicksono nuotr./Australijos tinklaraštininko Sonny Dicksono paviešinta „iPhone 6“ nuotrauka
Sonny Dicksono nuotr./Australijos tinklaraštininko Sonny Dicksono paviešinta „iPhone 6“ nuotrauka

Operacinės sistemos naujovės

„Apple“ šių metų birželį pranešė apie naują operacinę sistemą „iOS 8“ su daugybe naujų funkcijų, kurios turėtų būti įdiegtos ir naujajame „iPhone“. „iOS 8“ vartotojai galės sekti savo sveikatą ir sporto progresą per platformą „HealthKit“, kuri turės sporto ir sveikatos stebėjimo programėlių, tokių kaip kraujospūdžio ar pulso matuoklis. Be to, programos „bendraus“ tarpusavyje ir keisis duomenimis, tokiu būdu paspartindamos naudojimąsi.

Buitinę techniką ir kitus išmaniuosius elektronikos įrenginius bus galima valdyti per platformą „HomeKit“. Vienas metodas bus jas valdyti per virtualią asistentę „Siri“. Pavyzdžiui, pasakius „going to bed“ (einu miegoti) išsijungs šviesos, užsidarys garažo durys ir įsijungs termostatas.

Taigi panašu, kad su tokių platformų integracija „iPhone“ užims vis didesnę kasdieninio gyvenimo prietaiso rolę.

Manoma, kad iki šių metų gruodžio turėtų būti pagaminta 70 – 80 mln. „iPhone“ telefonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius