Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viskas, ko galima tikėtis iš „Apple“ pristatymo kovo 21 dieną

„Apple“ kovo 21 dieną savo būstinėje Kupertinjo miestelyje (Kalifornija, JAV) surengs pristatymą žiniasklaidai. Oficialius pakvietimus į pristatymą „Apple“ išsiuntė dar ketvirtadienį.
Rugsėjo 9 diena. Pristatyti nauji Apple produktai
Apple produktų pristatymas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dalinamės įžvalgomis, ką tikimasi išvysti per „Apple“ pristatymą.

„iPhone“ su 4 colių įstrižainės ekranu

Ryškiausia pristatymo naujiena turėtų tapti atnaujinto „iPhone“ su 4 colių įstrižainės ekranu išleidimas. Naujasis telefonas, anot gandų, turėtų vadintis „iPhone SE“. Dvi raidės naujo telefono pavadinime reikštų „Special Edition“ (liet. specialus leidimas).

Be mažesnio ekrano, „iPhone SE“ turėtų pasižymėti „iPhone 5s“ ir „iPhone 6“ dizainų mišiniu. Tai reikštų, kad telefone ir toliau dominuotų aliuminis. Tinklaraštis „9to5Mac“ yra skelbęs, kad „mažasis“  telefonas bus toks pat galingas, kaip „iPhone 6s“, nes jo veikimą užtikrins vienas naujausių „A9“ procesorius.

„iPhone SE“ kaina, spėjama, sieks 400–500 eurų. Naujasis flagmanas turėtų pakeisti rinkoje vis dar esantį 2013 metų leidimo „iPhone 5s“.

Mažesnis „iPad Pro“

Žymus „Apple“ tema rašantis tinklaraštininkas Markas Gurmanas teigia, kad „Apple“ išleis galingą „iPad Air“ dydžio ekraną turinčią planšetę ir pavadins ją „iPad Pro“. Tiesa, tokiu atveju šis pavadinimas klaidintų vartotojus, nes „Apple“ savo asortimente jau turi „iPad Pro“, tik ne su 9,7, o su 12,9 colių įstrižainės ekranu.

Tai greičiausiai reikštų, kad naujoji planšetė pasižymėtų „Apple Pencil“ palaikymu, kurį kol kas turi tik didžiausia „Apple“ planšetė. Be šios naujovės, manoma, įrenginys turės „stereo“ garsiakalbius ir kur kas įmantresnes technines charakteristikas, tarp kurių – 4K kokybės vaizdo įrašus įrašanti 12 megapikselių kamera.

Naujos „Apple Watch“ apyrankės ir, galbūt, prekyba Lietuvoje

Nors naujo „Apple Watch“ modelio per šį pristatymą nesitikima išvysti, manoma, kad „Apple“ turėtų pristatyti naujų šio išmaniojo laikrodžio aksesuarų, daugiausia – apyrankių.

Nors prekyba Lietuvoje šiuo įrenginiu dar nėra paskelbta, kovo mėnesio pristatymas gali būti puiki proga „Apple“ apie tai paskelbti. Kaimynai lenkai oficialiai „Apple Watch“ prekiauja jau nuo praėjusių metų spalio 9 dienos.

„iOS 9.3“ išleidimas

Pristatymo metu „Apple“ greičiausiai išleis galutinę operacinės sistemos „iOS 9.3“ versiją, kuri šiuo metu dar bandoma.

Naujoji versija pasižymi nakties režimu „Night Shift“, kuris reguliuoja ekrano spalvą nakties metu, o tai padeda tausoti akis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius