Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Apple“ atleido vieną iš vadovų, kuris buvo atsakingas už pašaipų sulaukusią žemėlapių tarnybą

„Bloomberg“ praneša, kad darbo neteko vienas iš „Apple“ vadovų Richardas Williamsonas, kuris buvo atsakingas už daugybės pašaipų ir pasityčiojimų sulaukusią šios kompanijos žemėlapių tarnybą.
Pirmoji „iPhone 5“ prekybos diena, Londonas
Pirmoji „iPhone 5“ prekybos diena, Londonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Apple“

Nurodoma, kad jis buvo atleistas už „klaidas, kurios pakenkė „iPhone 5“ debiutui“. Bene didžiausias telefono trūkumas ir buvo „Apple“ žemėlapių tarnyba, pakeitusi iki tol naudotą „Google Maps“. Taip pat R.Williamsonas prisidėjo kuriant aplikaciją „Find My Friends“, sulaukusią nemažai vartotojų kritikos.

„Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas priėmė kompanijai nebūdingą sprendimą ir atsiprašė klientų už žemėlapių tarnybos trūkumus bei pasiūlė kol kas naudoti konkurentų produktus, žadėdamas, jog „Apple Maps“ dar bus tobulinama.

Prieš kurį laiką buvo skelbta apie „Apple“ viceprezidento Scotto Forstallo atsistatydinimą. Jis buvo atsakingas už mobiliesiems įrenginiams skirtą operacinę sistemą „iOS 6“.

Aukštas pareigas užimančių darbuotojų atleidimas, žinoma, problemos neišspręs – „Apple“ žemėlapiai nuo to netaps kokybiškesni. Teigiama, kad kompanija ieško pamainos, kuri galėtų perimti pradėtus darbus ir ištaisyti paliktas klaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius