Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ vadovas investuotojus žada nustebinti naujais produktais

„Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas teigia suprantąs investuotojų nusivylimą dėl kompanijos akcijų kainos nuosmukio ir žada juos nustebinti naujais produktais, skelbia BBC.
„Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas
„Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Apple“ akcijų kaina nuo praeito rugsėjo nukrito apie 35 proc. „Man tai taip pat nepatinka. Valdybos tai irgi netenkina“, – sakė T. Cookas.

Kai kurie analitikai svarsto, kad „Apple“ galėtų skirti dalį turimų lėšų investuotojų dividendams. T. Cooko teigimu, valdyba tai apsvarstys, tačiau jis nieko konkretaus nepažadėjo.

Investuotojus nuvylė paskutinio praėjusių metų ketvirčio pardavimai, o taip pat jiems nerimą kelia tai, kad konkurentai sparčiai vejasi „Apple“ išmaniųjų įrenginių rinkoje.

Šių metų kovą aršiausia jos konkurentė „Samsung“ turėtų išleisti naują savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Galaxy S4“. T. Cookas tikina, kad „Apple“ taip pat intensyviai dirba su naujais produktais, nors tikslesnės informacijos apie tai jis nepateikė.

Pastaruoju metu sklandė gandai, kad „Apple“ gali išleisti išmanųjį laikrodį „iWatch“, o kiek anksčiau šnekėta, jog bendrovė nori įsiveržti į televizorių rinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius