Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ežio“ klientai telekomunikacijų paslaugoms išleidžia mažiausiai pinigų

„Omnitel“ išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ klientai išleidžia mažiausiai pinigų telekomunikacijų paslaugoms, rodo reprezentatyvus tyrimas, kurį šių metų vasarį atliko rinkos tyrimų bendrovė TNS.
Provokacija trumposiomis žinutėmis
Mergina su telefonu / 123rf.com nuotr.

„Ežio“ paslaugos vartotojai nurodė, kad jų vidutinės išlaidos telekomunikacijų paslaugoms per mėnesį sudaro 11,99 Lt. „Labas“ vartotojai sakė, kad jų vidutinės išlaidos telekomunikacijų paslaugoms yra 12,96 Lt per mėnesį – 8 proc. daugiau nei „Ežio“ vartotojų nurodyta suma. „Pildyk“ paslaugos vartotojai už telekomunikacijų paslaugas sakė mokantys 16,27 Lt per mėnesį (35,7 proc. didesnės nei „Ežio“ vartotojų).

„Džiaugiamės, kad „Ežys“ yra pigiausia išankstinio mokėjimo kortelė. Klientai jau pajuto mūsų pastangas suteikti jiems vienodai palankias sąlygas 9 centų per minutę tarifu bendrauti su visų Lietuvos tinklų abonentais turint tik vieną SIM kortelę ir be jokių akcijų“, – sakė „Omnitel“ išankstinio mokėjimo paslaugų skyriaus vadovė Saulė Pauplytė-Markevičienė.

Šiais metais „Omnitel“ tęsė veiksmus, skatinančius išankstinio mokėjimo klientus neužsidaryti savo tinklų viduje, ir pasiūlė „Ežio“ vartotojams tris naujus mokėjimo planus, kurių kiekvienas suteikia atitinkamą prakalbamų minučių kiekį į visus Lietuvos tinklus – 60, 150 arba 300, taip pat naujovę rinkoje – nemokamus SMS į visus Lietuvos tinklus su visais naujais planais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius