-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HTC vadove Baltijos šalims tapo Rudite Straupe

HTC vadove Baltijos šalims tapo turtingą telekomunikacijų srities patirtį turinti Rudite Straupe. Ji nuo šiol dirbs kompanijoje „TCCM s.r.o.”, kuri yra oficiali HTC partnerė Centrinės bei Rytų Europos regionuose. Iki šiol R. Straupe dirbo Pardavimų bei verslo klientų vadove bendrovėje „Huawei Technologies Latvia”, o prieš tai – Verslo klientų vadove įmonėje „Tele2”.
HTC vadovė Baltijos šalims Rudite Straupe
HTC vadovė Baltijos šalims Rudite Straupe / HTC nuotr.
Temos: 1 „HTC“

„Telekomunikacijų versle praleidau pastaruosius trylika metų, mano specializacija – pardavimai ir svarbiausių klientų aptarnavimas. Turėjau galimybę dirbti kompanijose, kurias galiu vadinti savo srities lyderėmis, tai padėjo įgyti neįkainojamos patirties. Telekomunikacijų sritis traukia savo dinamika bei inovacijomis. Galimybė atstovauti HTC prekės ženklą Baltijos šalyse – man didelis įvertinimas. Savo technologinių bei dizaino savybių dėka šios bendrovės produktai yra itin konkurencingi šiandieninėje rinkoje“, – sakė naujoji HTC vadovė Baltijos šalims Rudite Straupe.

Jos funkcijos apims rinkos tyrimus bei analizę, pardavimų strategijos Baltijos regionui formavimą, bendradarbiavimą su svarbiausiais klientais ir verslo partneriais regione, o taip pat projektų priežiūrą ir naujų produktų pristatymą rinkai.

R. Straupe yra įgijusi Teisės magistro diplomą Latvijos universitete 2008 m. 2004 m. ji buvo pripažinta geriausia metų darbuotoja kompanijoje „Tele 2”. Prieš darbą šioje bendrovėje R. Straupe patirtį kaupė telekomunikacijų įmonėje „Baltcom GSM“.

Laisvalaikiu naujoji HTC vadovė Baltijos šalims mėgausi skvošu, vandens sportu bei kelionėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius