-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Net Frequency“ grupė Lietuvoje ieškos dar 150 programuotojų

Pernai padvigubinusi programuotojų skaičių iki 150-ies, el. verslo paslaugas teikianti „Net Frequency“ (NFQ) įmonių grupė per dvejus metus planuoja išsiplėsti ir iki 300 IT specialistų.
Vyras dirba su kompiuteriu
Vyras dirba su kompiuteriu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NFQ Technologijos

Darius Lebedzinskas, NFQ grupės vadovas, komentuoja, kad dabartiniai kompanijos klientų planai leistų 150 naujų darbo vietų sukurti jau šiemet. Tačiau dėl įtemptos padėties Lietuvos IT specialistų darbo rinkoje, išsiplėsti iki 300 programuotojų NFQ tikisi per 2014 metus.

„Nauji dideli el. komercijos sektoriaus klientai Vakarų Europoje bei nauji ir tęstiniai projektai iš ankstesnių klientų leidžia mums tikėtis netrukus tapti viena didžiausių programavimo paslaugų įmonių Baltijos regione. Plėtros tempus šiuo metu riboja ne klientų ar projektų trūkumas, o maža IT specialistų pasiūla. Ją jaučia daugelis Lietuvos IT įmonių, o mes vis daugiau investuojame ne vien į IT specialybių studentų ugdymo iniciatyvas, bet ir į susidomėjimą programavimu tarp moksleivių“, – dėsto D. Lebedzinskas.

Daugiausia klientams Lietuvoje el. verslo ir IT paslaugas teikiančios UAB „Net Frequency“ praėjusių metų pajamos sudarė 4,58 mln. Lt (13,6 proc. daugiau nei 2011 m.). O programavimo paslaugas į Vokietiją, JAV ir kitas šalis eksportuojanti UAB „Technologijų parkas“ pernai gavo 10,1 mln. Lt pajamų (156 proc. daugiau nei prieš metus). Bendros NFQ grupės pajamos augo 84,2 proc. iki 14,68 mln. Lt.

Kovo pradžioje Lietuvos ir Vokietijos verslininkų valdomos NFQ grupės įmonės keis pavadinimus: „Net Frequency“ taps UAB „NFQ Solutions“, „Technologijų parkas“ persivadins į UAB „NFQ Technologies“, o abi bendrovės virs „NFQ grupe“. Pasak D. Lebedzinsko, vieningas įmonių identitetas „NFQ grupei“ leis toliau stiprinti padėtį darbo rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius