Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo vasario brangs „Windows 8“ licencijos

Naujosios „Microsoft“ kompiuterių operacinės sistemos „Windows 8“ iki sausio pradžios parduota per 60 mln. kopijų. Norintys įsigyti „Windows 8“, kuri siūlo daug naujovių, turėtų paskubėti – nuo vasario 1 dienos nustos galioti ypatinga pradinio pasiūlymo atnaujinti operacinę sistemą į „Windows 8” kaina.
„Windows 8“
„Windows 8“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iki sausio mėnesio 31 dienos (imtinai) atnaujinti savo kompiuterio operacinę sistemą į „Windows 8 Pro“ galima už kiek daugiau nei 100 litų. Vartotojai, kurių kompiuteryje dabar veikia „Windows 7“, įsigyta po 2012 m. birželio 2 dienos, gali atnaujinti savo operacinę sistemą į „Windows 8 Pro“ už kiek daugiau nei 50 litų.

Nuo vasario 1-osios „Windows 8“ versijų kainos didės:

  • „Windows 8 Pro“ versiją bus galima įsigyti internetu Microsoft.lt svetainėje arba prekybos vietose už maždaug 515 litų (kainos gali nežymiai skirtis priklausomai nuo prekybos vietų);
  • „Windows 8“ versija namų vartotojams kainuos apie 300 litų. Kol kas šios versijos atskirai įsigyti negalima – ji diegiama tik naujuose gamintojų įrenginiuose. „Windows 8“ turi visas tradicines „Windows“ operacinės sistemos funkcijas, darbastalio atnaujinimus ir galimybę keisti kalbą.
  • „Windows 8 Pro Pack“ kainuos apie 250 litų. Jeigu vartotojai jau turi kompiuterį su „Windows 8“ operacine sistema, tačiau norės atnaujinti jį į „Windows 8 Pro“ versiją, jie tai galės padaryti įsigiję „Windows 8 Pro Pack“. Šiuo metu vartotojai gali pereiti į „Pro“ versiją maždaug 70 litų pigiau – už 180 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius