Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Firaxis“ pristatė „Civilization VI: Rise and Fall“ papildymą

Kitų metų pirmoje pusėje ypač populiari ėjimų strategija „Civilization VI“ taps dar didesne. Šią savaitę buvo pranešta, jog kompanija „Firaxis“ ketina išplėsti savo strateginių žaidimų seriją su „Civilization VI: Rise and Fall“ papildymu.
„Civilization VI“
„Civilization VI“ / Bendrovės nuotr.

Naujasis papildymas žaidėjus pasieks jau vasario 8-ąją dieną, o žaidimo kūrėjai žada, kad jame bus koncentruojamasi į „Didžiųjų amžių“ laikotarpį. Papildymas pristatys naują koncepciją, kurios dėka žaidėjo valdoma imperija galės pergyventi tamsiausius istorijos periodus. Taip pat bus pristatyta nauja lojalumo sistema, kuri bus susijusi su žaidimo miestais. Tai reiškia, jog kontroliuojami miestai nuolatos bus pavojuje, todėl žaidimas neleis atsipalaiduoti ir tikėtis lengvos pergalės.

„Su naująją „Didžiųjų amžių“ sistema „Sid Meier‘s Civilization VI: Rise and Fall“ papildyme, žaidėjai galės patirti malonumą statydami imperijas, istorijos iššūkių apsuptyje. Bus galimybė tiek prailginti imperijų didybę, tiek merdėti senovinėse dulkėse“, – apie žaidimo išplėtimą pasakojo jo kūrėjai.

Žaidimo išplėtimo pristatomąjį filmuką galite rasti šios savaitės žaidimų naujienų laidoje.

VIDEO: Naujienos / ’17 / 12.01 – Komiksai, filmai ir žaidimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius