Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policininkai sučiupo pasprukusią kalinę

Vilniaus policijos pareigūnams ketvirtadienį pavyko sučiupti moterį, kuri trečiadienį paspruko nuo ją iš areštinės lydėjusių policininkų.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

15min.lt žiniomis, bėglė buvo sulaikyta apie 15.50 val. sostinėje.

Kaip 15min.lt jau skelbė, vagystėmis iš parduotuvių įtariama I.K. (gim. 1987 m.) nuo policininkų paspruko trečiadienį apie 15 val.

Moteris buvo sulaikyta šiek tiek anksčiau ir uždaryta į areštinę. Trečiadienį ji buvo atvežta į butą Lvovo g., kuriame gyvena, kaip skelbia Policijos departamentas, „atlikti procesiniams veiksmams".

Sulaikytąją lydėjo Vilniaus pirmojo policijos komisariato pareigūnai. Jai pasprukus, sostinės gatvėse budintiems policininkams buvo išdalintos bėglės nuotraukos, tačiau iš karto jos sučiupti nepavyko.

I.K. pabėgimas buvo antras panašus atvejis per kelias valandas. Trečiadienį vidurdienį nuo Kauno rajono policijos pareigūnų iš policijos komisariato pabėgo į apklausą atvežtas vagystėmis iš parduotuvių įtariamas Robertas Preidžis (gim. 1987 m.). Jis nuo pareigūnų spruko antrankiais surakintomis rankomis.

Po kelių valandų bėglys buvo sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius