-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiriant korupcinius nusikaltimus Radviliškio rajone, suimtas Šeduvos seniūnas Kostas Dočkus

Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai trečiadienį sulaikė piktnaudžiavimu įtariamą Radviliškio rajono Šeduvos seniūnijos seniūną Kostą Dočkų.
Specialiųjų tyrimų tarnyba
Specialiųjų tyrimų tarnyba / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiaulių miesto apylinkės teismas įtariamąjį leido suimti 14 parų, BNS sakė STT direktorius Žimantas Pacevičius.

Be to, teismas K.Dočkų pusei metų nušalino nuo tarnybos. Laikinasis Radviliškio rajono meras Kazimieras Augulis BNS sakė, kad gavo teismo pranešimą apie nušalinimą. K.Dočkaus pareigas laikinai eis pavaduotoja.

Pasak Ž.Pacevičiaus, K.Dočkus sulaikytas tęsiant ikiteisminį tyrimą dėl galimų korupcinių nusikaltimų Radviliškio rajono savivaldybėje. Šioje byloje įtarimai dėl piktnaudžiavimo pateišti rajono merui Antanui Čepononiui, tarybos nariui Alyozui Juodžiui ir dar keliems asmenims.

Paklaustas, ar sulaikyta daugiau įtariamųjų, Ž.Pacevičius BNS atsakė, kad be K.Dočkaus įtarimai dėl piktnaudžiavimo pateikti ir tarybos nariui A.Juodžiui. Jis yra antras įtariamasis K.Dočkaus byloje. A.Juodis suimtas mėnesiui, jam pateiktas įtarimas dėl piktnaudžiavimo. A.Juodis anksčiau buvo suimtas kartu su A.Čepononiu.

STT įtaria, kad neskaidriai vykdyti Šaukoto Švč. Trejybės bažnyčios ir Eibariškių gyvenamųjų namų kvartalo Obelėlės gatvės rekonstravimo darbai. Įtariama, kad šiais atvejais piktnaudžiauta tarnybine padėtimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius