Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 08 12

Arūnas Valinskas. DrobiaZko ir Vanago gulbės giesmė Sočyje

Neabejotinas šios savaitės Lietuvos skandalų topas – ledo čiuožėjų Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago pasirodymas Sočyje šou „Gulbių ežeras“. Nors kai kurie iki paskutinės sekundės tikėjo, kad sportininkai visgi apsigalvos, tačiau taip neatsitiko. Paradoksalu – vienas lietuviškas „vanagas“ – jau Ukrainos danguje, kitas – ant kruvino rusiško ledo. Prisipažinsiu: tas BAIRAKTARAS man – kur kas mielesnis.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vienintelis šiek tiek šviesesnis šios purvinos istorijos aspektas – P.Vanago mamos Lilijos Vanagienės pasisakymas. Ji tiesiai šviesiai pareiškė, kad apgailestauja dėl tokio savo sūnaus poelgio, nuo kurio jai taip ir nepavyko jo atkalbėti.

Kiek tai nuoširdu, gali pasakyti tik pati ponia Lilija, bet tai bent jau visiškai priešingas poelgis, nei Gyčio Paškevičiaus, kuris viešai pritarė savo sūnelio sapalionėms apie karą Ukrainoje ir aktorius, kurie vaidina žuvusiuosius. Gaila tik vieno, kad mamai nepavyko tų vertybių įdiegti Poviliukui. O gal Margarita liepė?

15min koliažas/Lilija Vanagienė ir P.Vanagas su M.Drobiazko
15min koliažas/Lilija Vanagienė ir P.Vanagas su M.Drobiazko

O gal 50 tūkst. dolerių? „Pecunia non olet“ – pinigai nekvepia. Deja, bet šitie kvepia. Ir labai nekaip. Bučoje, Mariupolyje ir kituose Ukrainos miestuose nužudytų žmonių yrančių kūnų kvapu. Kas yra tai pajautęs, šio kvapo niekada nepamirš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius