Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Brazausko laidotuvės taps išbandymu ir vairuotojams

Kraštui atsisveikinant su Algirdu Brazausku sostinės centre ir jo prieigose bus ribojamas transporto priemonių eismas. Rimčiausi išbandymai vairuotojų laukia ketvirtadienį, susitaikyti su nepatogumais teks ir daliai pėsčiųjų, rašoma dienraštyje „Lietuvos žinios“.
„Tai, ką maniau iki šiol, tą patį manau ir dabar“, – kalbėjo A.Brazauskas.
A.Brazauskas / „Lietuvos žinių“ nuotr.
Temos: 1 Laidotuvės

Dėl A.Brazausko laidotuvių procesijos sostinėje ketvirtadienį vairuotojai privalės atidžiai stebėti laikinuosius kelio ženklus. Kaip rašo „Lietuvos žinios“, bus ribojamas ar visiškai uždraustas transporto ir pėsčiųjų judėjimas.

Su A.Brazausku atsisveikinančių žmonių srautai bus reguliuojami įrengiant tvorelėmis atitvertus perėjimus. Jų bus du: iš Universiteto–Šventaragio gatvių sankryžos pusės ir iš L.Stuokos-Gucevičiaus skvero pusės.

Iki liepos 1-osios pavakarės laikinaisiais kelio ženklais bus draudžiama statyti transporto priemones Liejyklos ir Dominikonų gatvėse, Totorių gatvės ruože nuo Labdarių gatvės iki Šv.Ignoto gatvės, Universiteto gatvėje esančioje aikštelėje ties Vilniaus universitetu. Laidotuvių dieną papildomai – Karių kapų gatvėje, Kuosų gatvės ruože nuo pirmosios iki antrosios sankryžos su Karių kapų gatve, aikštelėje prie įėjimo į Antakalnio kapines, taip pat žemutinėje kapinių aikštelėje. Prireikus gali būti apribotas transporto eismas T.Vrublevskio, Šventaragio ir Maironio gatvėmis. Iš kitų Lietuvos vietų atvykstančių organizuotų grupių autobusams bus leista stovėti aikštelėse prie Vilniaus koncertų ir sporto rūmų.

Vilniaus kelių patrulių rinktinės vadas Marius Putrimas „Lietuvos žinioms“ patvirtino, kad laidotuvių dieną gatvės, kuriomis nuo prezidentūros iki Antakalnio kapinių judės laidotuvių procesija, maždaug nuo 15 val. bus visiškai uždarytos. Vairuotojai privalės važiuoti laikinaisiais aplinkkeliais. Kiek ilgai eismas minėtu ruožu bus draudžiamas, M.Putrimas tiksliai pasakyti negalėjo, tik užsiminė, kad ne mažiau nei valandą.

SPECIALI ALGIRDUI BRAZAUSKUI SKIRTA RUBRIKA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius