-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 05

„15min“ kartu su „Alma littera“ ir „elfo photography“ skelbia konkursą „Aš – svetimšalis/svetimšalė“!

Ar jums teko kada nors pasijusti svetimšale/-iu? Kur taip nutiko: mūsų gimtajame krašte ar atrandant užjūrio vietoves? Gal taip pasijutote per atostogas, vieną kartą kokio nors kuriozinio nesusipratimo metu, o gal tiesiog paprastą dieną išėję į parduotuvę pieno..? Galbūt jums net neprireikė paliesti paslaptingo druidų akmens Škotijos gūdumoje?
„Svetimšalės“ knygų serijos rinkinys
„Svetimšalė“ / Leidykla „Alma Littera“

Jei kada nors šis jausmas jus aplankė, vadinasi, jus galima vadinti svetimšaliu/-e.

Galbūt, kaip ir knygų serijos „Svetimšalė“ pagrindinei herojei Klerei Randal, likimas jums leido susitikti savo didžiąją gyvenimo meilę, patirti daugybę nuotykių ir atlaikyti didžių išbandymų?

Ji dingo 1945-aisiais, prisilietusi prie paslaptingo akmenų rato... O atsirado „laukiniame“ 18 amžiuje, kai nesiliaudavo anglų ir škotų kovos, o kunigaikščių dvaruose didikai rezgė intrigas. Viskas čia  kitaip, tik meilės jausmai šimtmečiais nesikeičia – jis vis dar tokie patys tikri ir nesumeluoti... Klerė sutinka Džeimį Freizerį – vyrą, kurio glėbyje norėtų atsidurti kiekviena moteris. Nuo lemtingo susitikimo vienišos svetimšalės laukia komiški ir dramatiški nuotykiai, „istoriniai“ nesusipratimai bei aistringos dienos... Ši nuostabi meilės istorija nepastebimai traukia iki paskutinio puslapio, o tada norisi tik pasinerti į įspūdingos istorijos tęsinį...

Jums nebūtina visiškai susitapatinti su Dianos Gabaldon knygų serijos heroje, juk panašių dalykų patiriame kone visi. Ir jei turite tai iliustruojančių nuotraukų, pasidalykite jomis su mumis – originaliausiems modeliams ar fotografams bus atlyginta!

KUR SIŲSTI: Siųsk „Aš – svetimšalė“ nuotrauką (galima ir nuotraukų galeriją iki 5 vnt.) el. paštu svetimsale@15min.lt. Laiškų lauksime iki rugpjūčio 31 d. Laimėtojus paskelbsime rugsėjo 5 dieną.

Pasistenk, kad nuotraukos (ar viena nuotrauka) būtų linksmos, nuotaikingos, originalios. Laiške būtinai nurodyk vietovę, kur fotografuota, taip pat modelių vardus ir, žinoma, savo kontaktus. Pasistenk, kad skaitytojus sudomintų ir tekstas, ir vaizdas.

PASTABA: Redakcijai atsiųstos ir publikuotos nuotraukos iš konkurso vėliau nepašalinamos. Siųsdami nuotrauką jūs patvirtinate, kad turite teisę platinti nuotrauką, taip pat, kad nuotraukoje nufotografuoti asmenys yra pilnamečiai. Siųsdami medžiagą konkursui garantuojate, kad vaizdai yra originalūs, t. y. autorinės teisės priklauso jums.

PRIZAI: 5 konkurso dalyvius apdovanosime 150 Lt vertės „Svetimšalės“ knygų serijos rinkiniu, kuriame: „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas“ I dalis, „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas“ II dalis ir naujausia knyga  – „Svetimšalė. Meilės labirinte“ III dalis.

Geriausios nuotraukos autorius galės mėgautis 500 Lt vertės asmenine fotosesija, kurią surengs kūrybinga „elfo photography“ komanda. Mes pažadame jums gerą nuotaiką fotosesijos dieną Vilniuje ar miesto apylinkėse. Galbūt Jūs norėsite prisidėti prie kūrybinio proceso savo idėjomis, o galbūt tiesiog mėgautis smagiomis akimirkomis, svarbiausia nepalikite geros nuotaikos namie!

Sveikiname konkurso laimėtojus!

 „elfo photography“ fotosesiją laimėjo 3 nuotraukos autorė.

Knygų rinkinius laimėjo: 11, 22, 25, 41, 44 nuotraukų autoriai. Kaip atsiimti prizus laimėtojus informuosime elektroniniu paštu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius