Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 05 23

Išrinkite videokonkurso „Ar matai, kaip keičiasi pasaulis?“ mėgstamiausius

Baigėsi mėnesį vykęs video konkursas, kurio metu portalo skaitytojai fiksavo, kas labiausiai pasikeitė Lietuvoje, jų aplinkoje. Sulaukėme rekordinio skaičiaus video medžiagų – 114!
Išrinkite videokonkurso „Ar matai, kaip keičiasi pasaulis?“ lankytojų mėgstamiausius
Išrinkite videokonkurso „Ar matai, kaip keičiasi pasaulis?“ lankytojų mėgstamiausius / 15min nuotr.

Susipažinkite su skaitytojų darbais

Kviečiame susipažinti, su skaitytojų atsiųstais darbais ir balsuojant išrinkti, kurie verti vadintis 15min skaitytojų mėgstamiausiais.

Visus video darbus galite peržiūrėti čia.

Balsuokite ir išrinkite savo mėgstamiausią

Balsuokite už labiausiai patikusį video darbą ir išrinkite lankytojų mėgstamiausius. 3 daugiausiai visuomenės balsų surinkusius klipus apdovanosime specialiais prizais – 3 metinių prenumeratų komplektais („15min“, „Žmonės Cinema“ ir BNS Sprintas) ir žurnalo „Žmonės“ prenumerata.

Apie konkursą

Jau 20 metų Lietuva keičiasi kartu su Europos Sąjungos (ES) investicijomis. Įveikėme ilgą kelią – nuo pasirengimo stojimui į ES iki buvimo pilnateise jos nare. Per šį laikotarpį į Lietuvos gerovę buvo investuota beveik 20 milijardų eurų.

Kartu su ES investicijomis kuriame darbo vietas, geriname švietimo ir medicinos paslaugų kokybę, gražiname aplinką, skatiname verslą, padedame negalią turintiems žmonėms ir įkvepiame veikti kiekvieną.

Konkurso tikslas – paskatinti kūrybiškai pažvelgti į mus supantį pasaulį ir įamžinti pokytį, kaip gyvenimas ir mes patys pasikeitėme per 20 ES investicijų metų. Neretai pokyčiai tampa nematomi, nes šiandien mums jie savaime suprantami.

Komisijos išrenkami nugalėtojai ir prizai

Specialiai suburta ekspertų komisija išrinks 5 geriausius vaizdo klipus ir juos apdovanos piniginiais prizais.

  • 1 vietai teks 1000 eurų,
  • 2 vietai – 700 eurų,
  • 3, 4 ir 5 vietoms – po 300 eurų.

Vertinimo kriterijai: dėmesys bus skiriamas vaizdo klipo atitikimui konkurso temą, kūrybinei idėjai ir jos išpildymui, idėjos originalumui.

Konkurso darbus vertins kompetentinga komisija, kurios sudėtį sudaro savo sričių specialistai: Lietuvos režisieriai, scenaristai – Donatas Ulvydas, Saulė Degutytė – Šiekštelienė, menininkė – Jolita Vaitkutė, prodiuserė – Ieva Biliūnaitė, Lietuvos muzikantas, dainų autorius, TV laidų prodiuseris – Saulius Urbonavičius – Samas, fotografas – Antanas Sutkus ir videorinkodaros specialistas Rolandas Burokas.

Konkurso taisyklės - čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius